Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Prosjektleder regional kystsoneplan i Tromsø-regionen

Tromsø-områdets regionråd? ønsker tilbud fra konsulentselskap på prosjektledelse av et interkommunalt/interregionalt kystsoneplanarbeid.
Arbeidet er planlagt gjennomført som et tre-årig prosjekt. Prosjekteier er Tromsø-områdets regionråd (Balsfjord, Karlsøy og Tromsø). i tillegg inngår også kommunene, målselv, Lyngen og Skjervøy.
Kystområdene er viktige og verdifulle for kystnæringene og befolkningen i Troms. Samtidig ser vi i dag at konfliktpotensialet i kystsonen øker på områder som; akvakultur, fiskeri, transport, energi, reiseliv, friluftsliv, biologisk mangfold osv.
For å kunne bidra til at kommunene i Troms for fremtiden har gode og oppdaterte kystsoneplaner, har Fylkesrådet i Troms vedtatt en kystsonesatsing. Satsingen foretas gjennom et tre-årig hovedprosjekt. Den økonomiske rammen for dette er på totalt 12 millioner kroner.
Gjennom prosjektet ønsker man å foreta en helhetlig planlegging slik at utviklingen i sjøområdene skjer på en bærekraftig og helhetlig måte. Kystsonesatsingen i Troms er tenkt organisert gjennom ny/rullert kystsoneplan for de respektive kommuner.
Prosjektleder for dette regionale prosjektet vil få ansvaret for koordinering og oppfølging av prosessene, samt kompetanseoverføring til og mellom kommunene som deltar i prosjektet. Ansvar for prosjektbudsjett, regnskap og fremdrift inngår i stillingen.
Troms fylkeskommune har i tillegg ansatt en prosjektleder som skal ivareta det helhetlige og overordnede ansvaret for hovedprosjektet.
For fullstendig beskrivelse av prosjektet henvises det til vedlegg 2, «Regional kystsoneplan for Tromsøregionen», samt vedlegg 3 og 4.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
241126
  • Sted:
    Tromsø, Kvæfjord Tjeldsund, Ibestad, Gratangen, Lavangen, Bardu, Salangen, Målselv, Sørreisa, Dyrøy, Senja, Balsfjord, Karlsøy, Lyngen, Storfjord, Gáivuotna Kåfjord, Skjervøy, Nordreisa, Kvænangen  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 18. Mars 2013