Prosjektleder i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

256 Siste år
83 Siste 3 mnd
17 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektleder regional kystsoneplan i Tromsø-regionen

Registrert Dato: Mandag 18. Mars 2013

Tromsø-områdets regionråd ? ønsker tilbud fra konsulentselskap på prosjektledelse av et interkommunalt/interregionalt kystsoneplanarbeid.
Arbeidet er planlagt gjennomført som et tre-årig prosjekt. Prosjekteier er Tromsø-områdets regionråd (Balsfjord, Karlsøy og Tromsø). I tillegg inngår også kommunene, Målselv, Lyngen og Skjervøy.
Kystområdene er viktige og verdifulle for kystnæringene og befolkningen i Troms. Samtidig ser vi i dag at konfliktpotensialet i kystsonen øker på områder som; akvakultur, fiskeri, transport, energi, reiseliv, friluftsliv, biologisk mangfold osv.
For å kunne bidra til at kommunene i Troms for fremtiden har gode og oppdaterte kystsoneplaner, har Fylkesrådet i Troms vedtatt en kystsonesatsing. Satsingen foretas gjennom et tre-årig hovedprosjekt. Den økonomiske rammen for dette er på totalt 12 millioner kroner.
Gjennom prosjektet ønsker man å foreta en helhetlig planlegging slik at utviklingen i sjøområdene skjer på en bærekraftig og helhetlig måte. Kystsonesatsingen i Troms er tenkt organisert gjennom ny/rullert kystsoneplan for de respektive kommuner.
Prosjektleder for dette regionale prosjektet vil få ansvaret for koordinering og oppfølging av prosessene, samt kompetanseoverføring til og mellom kommunene som deltar i prosjektet. Ansvar for prosjektbudsjett, regnskap og fremdrift inngår i stillingen.
Troms fylkeskommune har i tillegg ansatt en prosjektleder som skal ivareta det helhetlige og overordnede ansvaret for hovedprosjektet.
For fullstendig beskrivelse av prosjektet henvises det til vedlegg 2, «Regional kystsoneplan for Tromsøregionen», samt vedlegg 3 og 4.
 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Planlegging, Prosjektledelse, Prosjektleder, Regnskap, Transport

Burfjord, Troms

Avsluttet: Mandag 08. April 2013