Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

983 Siste år
245 Siste 3 mnd
60 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektleder til forprosjekt for økt kunnskap om undergrunn i oslo

Registrert Dato: Mandag 10. Januar 2011

Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten inviterer til konkurranse med forhandling for kjøp av prosjektleder til forprosjekt for økt kunnskap om undergrunn i Oslo.
Utgangspunktet for forslaget til et prosjekt for å få økt kunnskap om undergrunnen i Oslo er bystyrets budsjettvedtak for 2011, flertallsmerknader fra byutviklingskomitéen ??.sikker kunnskap om Oslos grunnforhold er nødvendig både for forvaltning og videreutvikling av Oslo by? og ?....(komiteens flertall) mener det er kritisk viktig å realisere Undergrunnsprosjektet?.
Sikker kunnskap om Oslos grunnforhold innebærer behov for å samle inn (etablere), oppdatere, formidle informasjon om underjordiske forhold i Oslo. Kunnskap og forvaltning av informasjon om undergrunnen vil i stadig større grad bli viktig ved planlegging av nye tiltak i tilknytning til og fremtidig utnyttelse av disse ?arealene/ undergrunnsrommene?.
Undergrunnsprosjektet vil bli organisert med et forprosjekt (dette oppdraget), samt et hovedprosjekt som vil bli kunngjort senere. Det tas sikte på å starte hovedprosjektet i løpet av 2011. Dette er avhengig av tildelingen av budsjettmidler, som på dette tidspunktet ikke er kjent.
Ut over Budsjettvedtak og flertallsmerknader anser Plan- og bygningsetaten (PBE) at det er et økende behov for en samlet forvaltning av informasjon om underjordiske forhold i Oslo.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Planlegging, Prosjektleder

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 28. Januar 2011