Arkitekt, Prosjektleder i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1046 Siste år
748 Siste 3 mnd
67 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prosjektleder til ny barnehage med flerbrukshall og svømmeanlegg for Øvre Eiker kommune

Registrert Dato: Søndag 24. Januar 2021

Foreløpige arealanslag for skolen er 7 600m2, flerbrukshall 1 800m2 og svømmeanlegget 1 400m2. Skolen er utredet med plassbehov for 650-700 barneskoleelever. Se for øvrig mulighetsstudie utarbeidet av Dark Arkitekter inntatt som bilag 0 til konkurransegrunnlaget.
Prosjektering og utførelse av byggeprosjektet er tenkt anskaffet gjennom en innovativ anskaffelsesprosess. Med bakgrunn i erfaringstall fra andre skoleprosjekter er det satt en total kostnadsramme for prosjektet på ca kroner 350 millioner eks. mva.
Det skal gjennomføres forprosjekt med brukermedvirkning som skal danne beslutningsgrunnlag for endelig politisk vedtak om bygging. Svømmehall, nødvendig infrastrukturtiltak og miljø- og energitiltak skal også utredes som del av forprosjektet. Øvre kostnadsramme for forprosjektet er kroner 5 millioner.
Omfanget av kontrakten for prosjektledertjenester vil avhenge av den videre utvikling og organisering av prosjektet. Basert på erfaringstall fra andre prosjekter har oppdragsgiver anslått anskaffelsens samlede verdi til ca NOK 3 millioner eks. mva. Dette estimatet er kun av veiledende betydning, og forplikter ikke Oppdragsgiver.
Prosjektleder skal bistå Oppdragsgiver i alle byggeprosjektets faser, fra start av forprosjekt til ferdigstillelse og oppfølgning i prøvedrift og reklamasjonsperioden.
Ytterligere beskrivelse og krav til gjennomføring av oppdraget følger av kravspesifikasjon og ytelsesbeskrivelse inntatt som bilag 1 til konkurransegrunnlaget.
Prosjektet skal gjennomføres i samsvar med bestillingsbrev og politiske vedtak fra Øvre Eiker kommune. Videre skal KKEs prosjekthåndbok benyttes for gjennomføring av byggeprosjektet, jfr innholdsfortegnelse inntatt som bilag 4 til konkurransegrunnlaget.
Avtalen gjelder fra signering av kontrakt i henhold til Bilag 2 og frem til prosjektet er avsluttet. Det tas forbehold om politisk vedtak om endelig gjennomføring av byggeprosjektet.


Referansenummer:  2021/638