Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Prosjketeringstjenester - Oppgrader

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Prosjketeringstjenester - Oppgrader

Oppdraget gjelder prosjektering og utarbeidelse av konkurransegrunnlag for oppgradering og rehabilitering av 5 tunneler. Arbeidene er tenkt gjennomført i tre entrepriser. En utførelsesentreprise for Haukelitunnelen og Svandalsflona skredoverbygg i Odda kommune, en utførelsesentreprise for Porsgrunnstunnelen i Porsgrunn kommune samt en totalentreprise for Vadfoss- og Kragerøtunnelen i Kragerø kommune. Kontrakt på sistnevnte oppdrag vil medføre at leverandør ikke kan delta sammen med entreprenør på totalentreprisen i denne kontrakten.
Oppfølging under bygging vil også inngå som en del av oppdraget.
sha og trafikksikker anleggsvirksomhet er et viktig tema å ivareta i prosjekteringen. Anleggsarbeid vil i samtlige tilfeller komme i konflikt med dagens vegtrafikk. Primært ønskes tunneler stengt når arbeidene pågår forutsatt tilfredsstillende omkjøringsruter foreligger. Sekundært må trafikk avvikles gjennom tunnel mens arbeider pågår. Realistiske faseplaner for alle trafikantgrupper, vil derfor være en viktig del av prosjekteringen. Utarbeidelse av sha-plan besørges av oppdragsgiver selv, men leverandør vil være en viktig bidragsyter ved risikovurderingene av deloppdragene. Utarbeidelse av ym-plan inngår i deloppdragene.
på et prosjekt som dette med mange fag involvert og med byggeteknisk- og vanskelig gjennomførbarhet i anleggsfasen ser oppdragsgiver det som svært viktig at det legges stor vekt på tverrfaglighet i gjennomføringen av oppdraget.
Detaljert beskrivelse framgår av kapittel e
Anbud id:
477578
  • Sted:
  • Registrert:
    Mandag 17. Juli 2017

Lignende oppdrag i

6 anbud