Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1161 Siste år
432 Siste 3 mnd
95 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

PSO Fjernvarme Infrastruktur - anbudsrunde 1, 2012

Registrert Dato: Onsdag 11. Januar 2012

For å muliggjøre en langsiktig utnyttelse av fornybar varme i Norge, vil Olje- og energidepartementet ved Enova SF stimulere til utbygging av fjernvarmekapasitet for økt levering av varme til sluttbrukere. Program for fjernvarme infrastruktur yter kompensasjon til aktører som vil bygge ut infrastruktur for fjernvarme i Norge. Infrastruktur for fjernkjøling i tilknytning til fjernvarme kan også motta kompensasjon under programmet. Midler til denne kompensasjonen kommer fra Energifondet.
Program for fjernvarme infrastruktur gjennomføres som en offentlig innkjøpsordning for kjøp av tjenester av allmenn økonomisk betydning ved at Tilbyderen påtar seg tjenesteforpliktelser i henhold til dette konkurransegrunnlaget og tilhørende dokumenter. Begrepet ?tjenester av allmenn økonomisk betydning? defineres som tjenester som har en allmenn eller samfunnsmessig interesse, og som derfor ikke alltid passer inn i markedets betingelser for å produsere og distribuere.
Enova SF kan på denne bakgrunn gi økonomisk kompensasjon mot at nærmere angitte vilkår oppfylles. Det gjelder typisk krav til distribusjon, tilknytning og kvalitet, herunder leveringssikkerhet. Det må ikke foreligge overkompensasjon.
Kompensasjon tilbydt vil avhenge av hvor mange leverandører som får tilsagn om økonomisk støtte. Antas ca 50 mill. NOK.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør

Distribusjon, Fjernvarme, Leverandører, Utbygging, Varme

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Fredag 10. Februar 2012