Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Ventilasjon i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Pso fjernvarme infrastruktur i norge anbudsrunde 3 2009

For å muliggjøre en langsiktig utnyttelse av fornybar varme i Norge, vil Olje- og energidepartementet ved Enova sf stimulere til utbygging av fjernvarmekapasitet for økt levering av varme til sluttbrukere. Program for fjernvarme infrastruktur yter kompensasjon til aktører som vil investere i, bygge ut og drive infrastruktur for fjernvarme i Norge. Infrastruktur for fjernkjøling i tilknytning til fjernvarme kan også motta kompensasjon under programmet. Programmet gir ikke støtte til energiproduksjon. Midler til denne kompensasjonen kommer fra Energifondet.
Programmet gjennomføres som en pso anbudsordning for kjøp av tjenester av allmenn økonomisk interesse. Anbudskonkurransen innebærer at Enova etterspør økt fjernvarmekapasitet generelt, uavhengig av beliggenhet i Norge. Infrastruktur for fjernvarme omfatter overførings- og distribusjonsanlegg frem til målepunkt for uttak av fjernvarme og -kjøling, inklusive eventuelle varmevekslere, stikkledninger og kundesentraler. Se forøvrig programtekst for Program for fjernvarme infrastruktur på #URL0#.
Med leveringskapasitet menes anleggets kapasitet for levering av fjernvarme og -kjøling til sluttbruker i henhold til angitt utstrekning og leveringsområde, dvs. Anleggets tekniske leveringskapasitet (GWh/år) basert på effekt og brukstid.
Mer informasjon finnes i kvalifikasjonsgrunnlaget.
Anbud id:
60432
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Mandag 3. August 2009

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud