Brønnboring, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2393 Siste år
644 Siste 3 mnd
164 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Pumpe- og overløpsledning i frognerkilen inkl. boring i løsmasser

Registrert Dato: Fredag 06. November 2009

Vann- og avløpsetaten har bygget ny avløpspumpestasjon på Bygdøy. Stasjonen skal kobles til ny pumpeledning som legges over Frognerkilen til Skarpsno. Ny overløpsledning fra stasjonen skal forlenges lenger ut i Frognerkilen.
Oppdraget er delt inn i tre deler:
1. Boring i løsmasser: Boring i løsmasser og etablering av 500 mm pumpeledning (500 PE 100 SDR 11 med beskyttelseskappe) fra Skarpsnoparken og ut i Frognerkilen. Lengde ca 200 lm. Borerigg plasseres i Skarpsnoparken. Boring under motorveien og jernbanen og under sjøbunnen til ca 100 meter fra strandkanten.
2. Konvensjonelt ledningsanlegg på Skarpsno: Bygging av kum for påkobling til pumpeledningen. Bygging av ca 25 m selvfallsledning fra denne kummen til eksisterende avløpsnett på Skarpsno.
3. Sjøledninger: Etablering av 500 mm pumpeledning (PE 100 SDR 11). Lengde ca 650 lm. Ledningen kobles til ledning som er gravd ned på land fra den nye pumpestasjonen. Ledningen føres ut i sjøen og graves ned i sjøbunnen med ½ meter overdekning til ca 30 meter fra land. Legges deretter på sjøbunnen frem til der hvor pumpeledning kommer ut fra boret trase på Skarpsnosiden. Etablering av 1000 mm overløpsledning (1000 PE 100 SDR 17). Kobles til eksisterende overløpsledning fra pumpestasjonen. Tilkobling i kum som står ned i sjøbunnen ca 10 m fra land. Kummen fjernes etter sammenkoblingen. Ledningen legges parallelt med pumpeledningen og graves ned med ½ m overdekning til ca 30 meter fra land. Herfra legges den på sjøbunnen. Lengde ca 130 m.
Oppdraget er en totalentreprise og omfatter planlegging, detaljprosjektering, innkjøp og bygging slik at anlegget er klart til drift.
Den øverste halvmeteren av sjøbunnen i Frognerkilen er forurenset. Leverandøren må regne med at det vil bli stilt krav til at masser fra dette laget av sjøbunnen som graves opp må deponeres på godkjent mottak. Det må påregnes at det blir stilt krav til siltgardin for å hindre partikkelspredning i sjøen. Endelige premisser for slike tiltak vil bli satt av Fylkesmannen i Oslo og Akershus.
For sjøarbeidene vil byggherren innhente tillatelser fra Havnevesenet og Fylkesmannen.
Arbeidene med sjøledningene skal utføres innen 01.04.2010. Hele kontraktsarbeidet skal ferdigstilles innen 01.05.2010.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere