Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Aktiv

Rådgivende ingeniør bygg (RIB) - Dynamisk innkjøpsordning

Det er ventet en elevtalls vekst i Rogaland de neste årene. Det er ikke besluttet å bygge nye skoler for å dekke behovet for flere elevplasser, men utnytte eksisterende skolebygg og lokasjoner. Dette i form av ombygging, effektivisering og tilbygg.
De ulike oppdragene for rib vil dermed være av høyst ulik karakter, omfang, kompleksitet og lokasjon. Ved bruk av en dynamisk ordning ønsker vi å få rib med riktig kompetanse og erfaring til det enkelte oppdrag. Vi ønsker ikke å binder opp Leverandørs ressurser i avtaleperioden, men vil ved bruk av dynamisk innkjøpsordning invitere kvalifiserte Leverandører til å inngi tilbud på det enkelte oppdrag (konkurranse innen den dynamiske ordning). Det er kun kvalifiserte Leverandører som får tilgang til de aktuelle konkurransene.
Alle leverandører kan søke om å bli kvalifisert. Det er kun de Leverandører som oppfyller kvalifikasjonskravene som tas opp i ordningen, påse at deres firma oppfyller kvalifikasjonskravene. Leverandørene kan gjennom hele ordningens varighet søke om å bli kvalifisert.
Alle leverandører som oppfyller kriteriene vil bli inkludert i ordningen.
Det er politisk vedtak om økt bruk av miljøvennlige løsninger i våre byggeprosjekt, herunder breeam-sertifisering.
De oppdrag som vil bli lyst ut i den dynamiske innkjøpsordning vil i hovedsak være prosjekt etter tiltaksklasse 3. Se forskrift om byggesak (SAK10) for nærmere opplysninger om tiltaksklassen og krav i denne forbindelse. Leverandør må være kvalifisert til å påta seg slike oppdrag, det vil si å kunne utføre oppdrag etter tiltaksklasse 3.
Den enkelte konkurranse vil inneholde informasjon om behov, omfang, konkurranseform og kontraktsregulering. Det vil tilsiktes å benytte en standardkontrakt, i hovedsak ns 8401 eller ns 8402, som kontraktsgrunnlag i de ulike konkurransene.
Anbud id:
607997
  • Sted:
    Eigersund, Stavanger Haugesund, Sandnes , Sokndal, Lund, Bjerkreim, Hå, Klepp, Time, Gjesdal, Sola, Randaberg, Strand, Hjelmeland, Suldal, Sauda, Kvitsøy, Bokn, Tysvær, Karmøy, Utsira, Vindafjord  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 16. September 2019

Lignende oppdrag i Rogaland

3 anbud