Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Rådgiver strategi

Gassnova sf ønsker å inngå rammeavtale med én leverandør (jf FoA § 15-2) med bred kompetanse og erfaring som vil være en sentral partner og rådgiver med hensyn til strategiarbeid i Gassnova.
Det kreves bred relevant erfaring fra oppdrag i både offentlig og privat sektor, herunder olje-, og gassektoren. Det er ønskelig med bakgrunn og erfaring fra ccs.
Gassnova utøver blant annet eieroppfølging av statens forpliktelser i henhold til den enhver tid gjeldende portefølje tildelt fra Olje og Energi departementet. i forbindelse med utarbeidelse av strategier for utøvelse av eieroppfølging, ønsker Gassnova å gjennomføre en egen prosess for å klargjøre Gassnovas visjoner og strategier.
Oppdraget går ut på å fasilitere strategiprosesser med deltagere fra Gassnova, og selv stille med personell med erfaring fra relevant forretningsområde. Leveransen fra strategiprosessen vil være underlag som Gassnova skal benytte inn mot sitt videre arbeid.
Leveranseelementer fra arbeidet vil bl. a. være:
? Fasilitere utarbeidelse av en helhetlig visjon og strategi for Gassnova utøvelse av eierinteresser i sin portefølje
? Fasilitere utarbeidelse av strategi for de enkelte eieroppfølgingsoppdrag i Gassnovas portefølje
? Fasilitere avstemming og forankring av strategi i konstellasjoner der Gassnovas eieroppfølging inngår i partnerskap med andre aktører
? Utføre markedsundersøkelse av strategienes respons i markedet
? Bistå i å utarbeide planer for implementering av valgte strategier
Det understrekes at listen ikke er uttømmende og at øvrig strategiarbeide for Gassnova vil være aktuelt.
Behovet for bistanden vil variere over tid og det vil kunne være korte tidsfrister. Dette krever stor grad av fleksibilitet og tilgjengeliglighet i tillegg til kapasitet, prioritet og robusthet.
Anbud id:
175610
  • Sted:
    Porsgrunn
  • Registrert:
    Onsdag 30. November 2011