Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rådgivningstjenester til forsvarets sikre ikt plattformer

Avtalen er en rammeavtale som omfatter kjøp av rådgivningstjenester knyttet til alle Forsvarets sikre ikt-plattformer uavhengig av sikkerhetsgraderingsnivå. Anskaffelsen omfatter all relevant rådgivning innenfor ledelse og styring for funksjonsområdet plattform. Tilbydere må blant annet kunne levere tjenester for å løse følgende oppgaver: rådgivning ifm utredninger/valg av arkitekturer og teknologier. rådgivning ifm teknologistøtte ved gjennomføring av prosjekter. Støtte ifm etablering av instruksverk/reglementer/annen dokumentasjon. Bidra med kjennskap til ikt-markedet ifm anskaffelser/opp (Offentlig Privat Partnerskap).
Forsvaret ønsker med denne anskaffelsen å etablere en avtale om rådgivningstjenester med et uavhengig selskap. Leverandøren av rådgivningstjenestene kan derfor ikke samtidig være en av Forsvarets leverandører av teknologi, funksjonalitet, utstyr eller andre tjenester.
Anskaffelsen gjelder rammeavtale med varighet på to - 2 - år, med opsjon på forlengelse to - 2 - ganger ett -1- år.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=172611.
ii. 1. 6)cpv-klassifisering
HovedvokabularTilleggsvokabular (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen(info fjernet)
Anbud id:
55952
  • Sted:
    Bærum
  • Registrert:
    Fredag 19. Juni 2009