Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker, Stålarbeider i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Råholt Ungdomsskole, K202 Amfitribune, Eidsvoll kommune

Enterprise oppdeling
Arbeidene er planlagt med sidestilte entrepriser. Disse er: K201 Bygg og utomhus, K202 Amfitribune, K301 rørarbeid, K302 Ventilasjon, K401 Elektro, K560 Automasjon, K620 Heis, K640 Scene- og teaterteknikk. K201 skal være hoved bedrift.
Orientering om oppdraget
Med bakgrunn i økende elevtall i området og innføring av nye studiefag høsten 2013 er det behov for å utvide og øke kapasiteten på råholt Ungdomsskole.
Skolen er i dag en baseskole med tre baser à seks klasser: ca 450 elever. Med en utvidelse vil ny skole ha åtte klasser i hver base, 708 elever totalt.
Denne økningen i elevtallet fører også til at kapasiteten på spesialrommene må øke. Dette medfører noen endringer på spesialrommene i eksisterende skole og i tillegg skal skolen utvides med et nytt tilbygg mot vest.
Det nye tilbygget vil være på omtrent 2000 m² og vil blant annet romme spesialrom, administrasjon, auditorium/ Kultursal og vrimleareal. i tillegg til skolebruk, vil deler av tilbygget også benyttes til kulturarrangementer på kveldstid. Dette gjelder spesielt spesialrom og auditoriet/ Kultursalen.
Det er derfor besluttet å benytte en teleskopisk amfitribune i auditoriet/ Kultursalen, slik at salen kan tilpasses til ulike kulturelle arrangementer i tillegg til tradisjonell skolebruk. Entreprise K202 Amfitribune (denne entreprise) består i levering og montering av den teleskopiske amfitribunen.
Det er ikke planlagt å avholde befaring/ informasjonsmøte. Dersom det er ønske fra tilbyderne med et informasjonsmøte kan Oppdragsgivers representant kontaktes og informasjonsmøte avtales.
Anbud id:
252730
  • Sted:
    Eidsvoll
  • Registrert:
    Onsdag 29. Mai 2013

Lignende oppdrag i Østfold

3 anbud