Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rørleggervakt for fjernvarmeanlegg

Hafslund Fjernvarme skal inngå avtale med en ekstern leverandør om utførelse av rørleggertjenester og mekanisk vedlikehold i tilknytning til selskapets distribusjonssystem for fjernvarme i Oslo/Oppegård og på Gardermoen. Avtalen skal også omfatte døgnkontinuerlig vakt- og beredskapstjeneste med krav om hhv 1 og 2 timers oppmøtetid for å påbegynne reparasjonsarbeider.
Skriftlig og muntlig kommunikasjon skal foregå på norsk. Valgt leverandør vil få begrenset tilgang til oppdragsgivers vedlikeholdssystem for mottak av bestillinger (arbeidsordre) og avrapportering etter utførte oppdrag.
Fjernvarmenettenes driftstrykk- og temperatur er PN25? 120°c og reparasjonsarbeider på rørnettet skal utføres av sertifiserte sveisere. Øvrige arbeider skal utføres av personer med kvalifikasjoner som mekanisk fagarbeider/rørlegger.
Ditribusjonssystemet bestående av:
- ca 226 km primærnett (trasélengde, isolerte fjernvarmerør)
- ca 1100 kundesentraler
- ca 50 gruppesentraler
- ca 75 km sekundærnett
- ca 600 villavekslere
Tjenesten omfatter i hovedsak primærnett, kundesentraler og gruppesentraler.
Anskaffelsen gjennomføres ved konkurranse med forhandlinger og er en to-trinns prosedyre med en prekvalifiseringsfase og en tildelingsfase.
Prekvalifiseringsfase: Leverandørene sender inn forespørsel om deltagelse i konkurransen. De leverandørene som tilfredsstiller kvalifikasjonskravene vil få tilsendt konkurransegrunnlaget og vil bli invitert til å gi tilbud.
Tildelingsfase: Leverandører som har levert tilbud og tilfredsstiller kravene i konkurransegrunnlaget vil bli invitert til forhandlinger.
Anbud id:
125532
  • Sted:
    Oslo, Nordre Follo Ullensaker  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 22. November 2010

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud