Regnskap i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

26 Siste år
5 Siste 3 mnd
3 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rådgivertjenester - Finansielle

Registrert Dato: Fredag 22. Mars 2013

Konkurransen gjelder anskaffelse av tjenester innenfor finansiell rådgiving og rapportering både for aktiva- og passivaforvaltning for Grenlandskommunene Bamble, Porsgrunn og Skien.
Opsjon:
Kommunene Drangedal, Kragerø og Siljan har opsjon på rammeavtalen da behovet for rådgivning vil være mindre enn i de andre kommunene.
Skien kommune har opsjon på aktivaforvaltning
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet (som for eksempel hvordan du skal gi tilbud), ta kontakt med Visma Support på tlf: 0047 4000 6814 eller på e-post til: support.tendsign@visma.no
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Regnskap

Anskaffelse, Elektronisk, Fører, Utløp

Rauland, Telemark

Avsluttet: Onsdag 24. April 2013