Arkitekt, Elektriker, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4201 Siste år
2928 Siste 3 mnd
199 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rådgivning om lading og ladepunkter i borettslag/sameier i Skedsmo kommune

Registrert Dato: Tirsdag 27. November 2018

Anskaffelsen gjelder kun leveranser av uavhengige rådgivningstjenester i forbindelse med vurderinger av ladebehov i boligsameier/borettslag mv. Anskaffelsen omfatter ikke leveranse av ladeløsninger. Rådgivningstjenesten omfatter befaring hos boligselskap i Skedsmo kommune. Befaringen skal innebære kartlegging av lademuligheter på stedet og man må identifisere utfordringer som begrenser ladetilgangen og identifisere de mest aktuelle tiltakene for å legge til rette for lading og ladepunkter. Leverandør må skrive en kort rapport etter hver befaring der status og tiltak beskrives.
Tilbudet om rådgivning skal gjelde frem til 01.10.2019.
Borettslag/sameier som ber om befaring innen fristen skal få tilbud/avtale om befaring innenfor rammene av kontrakten. Det totale omfanget av kontrakten kan avhenge av om kommunen mottar ekstern finansieringsstøtte.
Basert på oppslutningen i forrige rådgivningsrunde og tiden som er gått siden den gang, kan det anslås at minst 40-50 nye boligselskaper vil ønske befaring i en ny runde. Oppmerksomheten rundt lading i boligselskaper har blitt større den siste tiden og tilbudene om ladeløsninger har blitt mangfoldige. Det kan derfor også tenkes at enda flere boligselskaper vil ønske befaring.
Oppdraget omfatter 2 planleggingsmøter på Skedsmo rådhus.
Den eller de kompetansepersoner som tilbys i løsningsforslaget skal være den eller de som faktisk utfører oppdraget i hele avtaleperioden.


Referansenummer:  2018/20754