Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Rådgivnings-/konsulenttjenester - Restaureringstiltak i Storåna

Oppdragsgiver har behov for å inngå en tjenesteavtale etter ns 8402 for prosjektering av restaureringstiltak i Storåna, samt oppfølging av entreprenør i anleggsfasen.
Oppdragsgiver skal restaurere og tilbakeføre Storåna mellom Japansk hage i Sandvedparken og Kvelluren, der tiltaket skal ha fokus på naturlige bredder, kantvegetasjon, utforming av vannvei og bunnforhold. Tiltaket inngår i tiltaksprogram for regional vannforvaltningsplan for Rogaland samt plan for Storåna parkdrag. Det skal gjøres naturmangfoldstiltak i hele vassdraget med fokus på blant annet naturlige kantsoner og kantvegetasjon. i tiltaksplanen er det også foreslått å endre bekkeløpet i det aktuelle området for å redusere flomproblematikk og bedre forholdene for fisk.
i planleggingsfasen skal leverandør detaljprosjektere utformingen av elven med hensyn på elveøkologi, biologi og elvedesign, og lage beskrivelser bestående av metoder for gjennomføring.
Tiltaket er delfinansiert av Miljødirektoratet, der en forutsetning for tilskuddet er at detaljprosjekteringen ferdigstilles og oversendes Miljødirektoratet innen 15. 01. 2021. Leverandør må ferdigstille sine arbeider slik at fristen til Miljødirektoratet kan overholdes.
Anbud id:
755255
  • Sted:
    Sandnes 
  • Registrert:
    Tirsdag 21. September 2021

Lignende oppdrag i Rogaland

2 anbud