Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rådgivnings- og entreprisekontrakt med samspill

I forbindelse med rehabilitering og ny utstilling i båthallen ved Norsk Maritimt Museum, en avdeling i Stiftelsen Norsk Folkemuseum, inviteres det til åpen tilbudskonkurranse om «Anskaffelse av rådgivnings- og entreprisekontrakt med samspill for rehabilitering av båthallen ved Norsk Folkemuseum med tilpasning til ny utstilling».
Konkurransen gjennomføres i henhold til lov og forskrift om offentlige anskaffelser. Totalkostnad er estimert å ligge under eØs terskelverdi (51 millioner nok) også vurdert etter forskriften kapittel 6. Anskaffelsen reguleres av loven og forskriften del i og del ii.
Kontrakten gjennomføres i to faser. Fase 1 gjennomføres som rådgivningskontrakt hvor samspillsentreprenøren sammen med oppdragsgiver og oppdragsgivers prosjekterende skal bidra og delta aktivt i detaljprosjekteringen til optimalisering av løsninger ut fra museets behov og gjeldende budsjetter. målet er at alle parters erfaring og kompetanse dermed tilflyter prosjektet på et tidligst mulig stadium hvor prosjektet reelt kan påvirkes i størst mulig grad. Entreprenøren skal i fase 1 videre kalkulere de prosjekterte løsningene, samt innhente tilbud fra leverandører og underentreprenører for deler av prosjektet. Dette vil danne grunnlaget for målpris eller fastpris i endelig entrepriseavtale med samspillentreprenøren, som gjennomføres som fase 2 dersom oppdragsgiver velger å inngå avtale.
Det gjenstår betydelig prosjektering. Prosjektet er derfor vurdert som velegnet for samspill hvor samspillsentreprenøren får påvirkningsmuligheter. i begge faser forutsettes det et åpent, ærlig og tillitsfullt samarbeid basert på dialog. Økonomiske, tidsmessige og kvalitative mål mv. Skal fastsettes og etterleves i fellesskap på en løsningsorientert måte som sikrer mest mulig optimal integrasjon mellom prosjektering og utførelse i begge faser.
i fase 1 skjer all prosjektering på oppdragsgivers vegne. i fase 2 kan det bli aktuelt å overlate deler av prosjekteringen til samspillentreprenøren.
Anbud id:
525573
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 25. Mai 2018

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud