Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rådgivningstjenester for IKT-behov og -infrastruktur i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rådgivningstjenester for IKT-behov og -infrastruktur

I forbindelse med NMBUs bygge- og flytteprosjekter til Campus Ås har oppdragsgiver behov for kartlegging, rådgiving og assistanse med dokumentasjon på flere områder:
1. Prosjektledelse
2. Bistand i prosjektplanlegging
3. rådgivingstjenester på sikkerhet
4. rådgivingstjenester for planlegging
Oppdragsgiver
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet nmbu (org. Nr. 969 159 570) har et særlig ansvar for å utføre forskning og utdanning som sikrer livsgrunnlaget for fremtidige generasjoner. Vi leverer kunnskap for livet, og bærekraft er forankret i alt vi gjør. nmbu har 1800 ansatte og 6275 studenter og er organisert i sju fakulteter, flere forskningssentre og en universitetsadministrasjon. nmbu har i dag campus på Ås og i Oslo, og samlokaliseres på Ås fra våren 2021. nmbu har også et forskingssenter i Sandnes.
i tråd med NMBUs etiske retningslinjer stiller universitetet krav til at FNs menneskerettigheter og ILOs kjernekonvensjoner er oppfylt i hele verdikjeden som berøres av en anskaffelse. nmbu legger vekt på å ha et bærekraftsperspektiv - også i innkjøpsprosesser, og er medlem av Etisk Handel Norge.
nærmere opplysninger om oss finner du på NMBUs hjemmesider i tillegg til nmbu med hovedorgansiasjonsnr. 969 159 570 er også følgende underavdelinger del av avtalen:
Senter for Husdyrforsøk shf Org. Nr. 971 596 619
SportFaMed Dyresykehuset #URL0#. 974 714 442
Bestillinger fra disse enhetene skal faktureres på de angitte #URL1#.
Anskaffelsens formål og omfang
i forbindelse med NMBUs bygge- og flytteprosjekter til Campus Ås har oppdragsgiver behov for kartlegging, rådgiving og assistanse med dokumentasjon på flere områder: 1. Prosjektledelse 2. Bistand i prosjektplanlegging 3. rådgivingstjenester på sikkerhet 4. rådgivingstjenester for planlegging
Anskaffelsen er estimert til å være over eØs-terskelverdi. Estimatet er ikke bindende for oppdragsgiver. Behovet er usikkert. Historisk sett har oppdragsgiver handlet for ca. 4 mnok - eks. Mva. Per år de siste 4 årene. Volumet vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer.
For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
Anbud id:
729974
  • Sted:
    Ås
  • Registrert:
    Fredag 11. Juni 2021

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud