Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7145 Siste år
2562 Siste 3 mnd
740 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Råholt Ungdomsskole, Eidsvoll kommune

Registrert Dato: Mandag 11. Februar 2013

Med bakgrunn i økende elevtall i området og innføring av nye studiefag høsten 2013, ønsker tiltakshaver å utvide og øke kapasiteten på Råholt Ungdomsskole. Skolen er i dag en baseskole med tre baser à seks klasser. Den ble opprinnelig prosjektert for 540 elever. Tiltakshaver ønsker nå å utvide til åtte klasser i hver base, 708 elever totalt. Denne økningen i elevtallet fører til at man også må øke kapasiteten på spesialrommene. Tiltakshaver ønsker derfor å gjøre noen endringer på spesialrommene i eksisterende skole og i tillegg utvide skolen med et tilbygg mot vest.
Vi ønsker å forsterke og videreutvikle den eksisterende skoles karakter ved å gjenbruke mest mulig av materialer og fasadedetaljer fra eksisterende bygg. Den eksisterende skole er et kvadrat i plan, en form som i prinsipp er vanskelig å bygge på. Som kontrast til kvadratet ønsker vi å legge en langt, smalt bygg parallelt med eksisterende skole som en klar geometrisk form mot vest. Vi tenker oss at tilbygget står som en rygg til eksisterende skole, et rolig bakteppe. Bygget ønskes utformet som en to etasjes paviljong som er forbundet via atriet mot vest via en innendørs glassgang. Bruker ønsker en innendørs forbindelse mellom byggene for å kunne bibeholde prinsippet om ?ren skole?.
Bæresystem
Brygget er i to etasjer med bæring i stål og hulldekker, golv på grunn. Tekking med papp.
Fasader:
Vi tenker oss en tett fasade med klatreplanter mot øst som et rolig bakteppe mot eksisterende skole. Dette er også for å hindre forstyrrelser mellom klasserom og nye undervisningsareal i tilbygget. Mot vest tenker vi oss en glassfasade i to etasjer, med lik utførelse som tilsvarende glassfasader i eksisterende bygg. Taket og gavlveggen mot syd danner et skjermet og overbygget uterom for elever foran inngangen til administrasjonen.
Oppvarming.
Nybygg skal ha oppvarming med vannbåren golv varme. Bygget kobles til eksiterende fjernvarmeanlegg.
Endringer i eksisterende skole:
De tre basene utvides med to klasserom hver og noen spesialrom endres eller flyttes. Det vil medføre mindre endringer i den eksisterende strukturen i skolen. Vi ser ikke på dette som en hovedombygging.
Utomhus:
Vi ønsker å bearbeide terrenget rundt skolen og anlegge nye uteområder for elever, nye ballbaner, tilrettelegge for adkomst til bygget med universell utforming, plante nye trær i området og anlegge en ny parkeringsplass med 64 parkeringsplasser for ansatte ved skolen, helt vest på tomten.
Entreprisemodell
Det vil bli lyst ut som en administrert sideentreprise med beskrivelser i henhold til NS 3420.
Følgende fag vil bli utlyst:
? Bygg
? Elektro
? Ventilasjon
? Rørlegger
? Heis
? Automatikk
? Gartner.
Ved utsendelse kan noen av fagene bli sammenslått.