Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Glassarbeider, Maskinentreprenør, Murer, Snekker, Stålarbeider i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4899 Siste år
1150 Siste 3 mnd
325 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Råholt Ungdomsskole, K201 BYGG OG UTOMHUSARBEIDER, Eidsvoll kommune

Registrert Dato: Tirsdag 23. April 2013

Arbeidene er planlagt med sidestilte entrepriser. Disse er: K201 Bygg og utomhus, K202 Amfitribune, K301 Rørarbeid, K302 Ventilasjon, K401 Elektro, K560 Automasjon, K620 Heis, K640 Scene- og teaterteknikk. K201 skal være hovedbedrift.
Orientering om oppdraget
Med bakgrunn i økende elevtall i området og innføring av nye studiefag høsten 2013 er det behov for å utvide og øke kapasiteten på Råholt Ungdomsskole.
Skolen er i dag en baseskole med tre baser à seks klasser: ca 450 elever. Med en utvidelse vil ny skole ha åtte klasser i hver base, 708 elever totalt.
Denne økningen i elevtallet fører også til at kapasiteten på spesialrommene må øke. Dette medfører noen endringer på spesialrommene i eksisterende skole og i tillegg skal skolen utvides med et nytt tilbygg mot vest.
Det nye tilbygget vil være på omtrent 2000 m² og vil blant annet romme spesialrom, administrasjon, auditorium og vrimleareal. I tillegg til skolebruk, vil tilbygget vil også benyttes til kulturarrangementer på kveldstid.
Nytt tilbygg vil forsterke og videreutvikle den eksisterende skoles karakter ved at mest mulig av materialer og fasadedetaljer fra eksisterende bygg gjenbrukes. Som kontrast til kvadratet vil nytt tilbygg være et langt, smalt bygg parallelt med eksisterende skole som en klar geometrisk form mot vest. Det nye tilbygget vil stå som en rygg til eksisterende skole, et rolig bakteppe.
Det nye tilbygget vil bli utformet som en to etasjes paviljong som er forbundet via atriet mot vest via en innendørs glassgang for å kunne bibeholde prinsippet om ?ren skole?.
Fasade øst mot eksisterende skole vil være tett med noen mindre glassfelt. Dette er for å hindre forstyrrelser mellom klasserom og nye undervisningsareal i tilbygget. Veggen vil beplantes med klatreplanter som vil gi et rolig bakteppe mot eksisterende skole.
Mot vest vil det være en glassfasade over to etasjer, med lik utførelse som tilsvarende glassfasader i eksisterende bygg. Auditoriet vil være en tett boks som skiller seg ut fra glassfasaden.
Taket og gavlveggen mot syd danner et skjermet og overbygget uterom for elever foran inngangen til administrasjonen.
Mot nord vil takmaterialet brettes ned mot terreng og det vil bli etablert en vindeltrapp som vil fungere som både rømningsvei fra plan 2 og tilgang til tak.
Bæresystem
Bæresystemet utføres i plasstøpt betong i kjeller. Ringmur i plasstøpt betong og stripefundament for bæring og fordeling av laster fra søyler. Gulv på grunn av 120 mm betong. Fra dekke over kjeller benyttes det bæresystem av stål med Hulprofilsøyler og bjelker av I og hatteprofil. Etasjeskiller og tak utføres med 265 mm hulldekkeelementer.
Utomhus
Ved byggingen av nytt tilbygg til Råholt ungdomsskole utvides også skolens uteareal. Den asfalterte skolegården utvides med ca 700 m2 og sandvolleybanen utvides til også å omfatte en sandhåndballbane. I skolegården bygges en scene / sitteamfi og et trappeamfi i betong og tre.
Det etableres en ny adkomst til skolen med en parkeringsplass i vest på ca 3000 m2 som grusplass.
Mellom tilbygget og eksisterende bygg etableres et hagerom med klatreplanter og prydtrær. Langs tomtegrensen mot nord, syd og vest legges opp presise jordvoller av overskuddsmasser og vollene tilsåes og beplantes. Til sammen ca 5000 m2 grøntarealer.
Det vil bli avholdt befaring 2.5.13 kl 10.00 ? 11.00 fremmøte Råholt Ungdomsskole.