Elektriker, Entreprenør i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1682 Siste år
402 Siste 3 mnd
138 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Råholt Ungdomsskole, K401 Elektroarbeider, Eidsvoll kommune

Registrert Dato: Tirsdag 23. April 2013

Med bakgrunn i økende elevtall i området og innføring av nye studiefag høsten 2013 er det behov for å utvide og øke kapasiteten på Råholt Ungdomsskole.
Skolen er i dag en baseskole med tre baser à seks klasser: ca 450 elever. Med en utvidelse vil ny skole ha åtte klasser i hver base, 708 elever totalt.
Denne økningen i elevtallet fører også til at kapasiteten på spesialrommene må øke. Dette medfører noen endringer på spesialrommene i eksisterende skole og i tillegg skal skolen utvides med et nytt tilbygg mot vest.
Det nye tilbygget vil være på omtrent 2000 m² og vil blant annet romme spesialrom, administrasjon, auditorium og vrimleareal. I tillegg til skolebruk, vil tilbygget også benyttes til kulturarrangementer på kveldstid.
Nytt tilbygg vil forsterke og videreutvikle den eksisterende skoles karakter ved at mest mulig av materialer og fasadedetaljer fra eksisterende bygg gjenbrukes. Som kontrast til kvadratet vil nytt tilbygg være et langt, smalt bygg parallelt med eksisterende skole som en klar geometrisk form mot vest. Det nye tilbygget vil stå som en rygg til eksisterende skole, et rolig bakteppe.
Det nye tilbygget vil bli utformet som en to etasjes paviljong som er forbundet via atriet mot vest via en innendørs glassgang for å kunne bibeholde prinsippet om ?ren skole?.
Fasade øst mot eksisterende skole vil være tett med noen mindre glassfelt. Dette er for å hindre forstyrrelser mellom klasserom og nye undervisningsareal i tilbygget.
Mot vest vil det være en glassfasade over to etasjer, med lik utførelse som tilsvarende glassfasader i eksisterende bygg. Auditoriet vil være en tett boks som skiller seg ut fra glassfasaden.
Taket og gavlveggen mot syd danner et skjermet og overbygget uterom for elever foran inngangen til administrasjonen.
Mot nord vil tak materialet brettes ned mot terreng og det vil bli etablert en vindeltrapp som vil fungere som både rømningsvei fra plan 2 og tilgang til tak.
Det er 400V TN anlegg på skolen i dag. Det etableres nytt teknisk rom i kjeller på nybygget med nytt aggregat. Tilbygget skal forsynes fra eksisterende hovedfordeling med stigere lagt i utvendig grøft til tavlesjakt plan 1 og til VVS-fordeling i kjeller. I tillegg skal det legges egen stiger til auditoriet (kulturdelen).
I eksisterende bygg vil omgjøringene i hovedsak medføre endringer i lysanlegget i tillegg til supplering av stikk i basene i de berørte områdene. Det vil også være demontering/rivearbeider i forbindelse med at spesialrommene med tilhørende utstyr flyttes over til tilbygget.
I tilbygget vil hovedføringsvei gå gjennom korridorsonen. Tavle og IKT sjakter er plassert i korridor. Kanalføringer vil være på innervegg eventuelt grenstaver da glass felt er fra gulv til tak. I auditoriet skal det legges opp kabelstige til bruk for Scene og teaterteknikk entreprisen. Det skal leveres et enkelt AV-anlegg til bruk av skolen i auditoriet.
Skolen varmes opp av vannbåren varme i gulv.
Utomhus
Ved byggingen av nytt tilbygg til Råholt ungdomsskole utvides også skolens uteareal. Den asfalterte skolegården utvides med ca 700 m2 og sandvolleybanen utvides til også å omfatte en sandhåndballbane. I skolegården bygges en scene / sitteamfi og et trappeamfi i betong og tre.
Det etableres en ny adkomst til skolen med en parkeringsplass i vest på ca 3000 m2 som grusplass. Parkeringsplassen skal opplyses av lave lysmaster med samme estetiske uttrykk som eksisterende belysning
Mellom tilbygget og eksisterende bygg etableres et hagerom med klatreplanter og prydtrær. Trærne opplyses av uplights for å få en effektbelysning.
Det vil bli avholdt befaring 2.5.13 kl 10.00 ? 11.00 fremmøte Råholt Ungdomsskole

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere