Entreprenør i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

853 Siste år
310 Siste 3 mnd
79 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Råholt Ungdomsskole, K620 Løftebord, Eidsvoll kommune

Registrert Dato: Mandag 22. April 2013

Med bakgrunn i økende elevtall i området og innføring av nye studiefag høsten 2013 er det behov for å utvide og øke kapasiteten på Råholt Ungdomsskole.
Skolen er i dag en baseskole med tre baser à seks klasser: ca 450 elever. Med en utvidelse vil ny skole ha åtte klasser i hver base, 708 elever totalt.
Denne økningen i elevtallet fører også til at kapasiteten på spesialrommene må øke. Dette medfører noen endringer på spesialrommene i eksisterende skole og i tillegg skal skolen utvides med et nytt tilbygg mot vest.
Det nye tilbygget vil være på omtrent 2000 m² og vil blant annet romme spesialrom, administrasjon, auditorium og vrimleareal. I tillegg til skolebruk, vil tilbygget vil også benyttes til kulturarrangementer på kveldstid.
Nytt tilbygg vil forsterke og videreutvikle den eksisterende skoles karakter ved at mest mulig av materialer og fasadedetaljer fra eksisterende bygg gjenbrukes. Som kontrast til kvadratet vil nytt tilbygg være et langt, smalt bygg parallelt med eksisterende skole som en klar geometrisk form mot vest. Det nye tilbygget vil stå som en rygg til eksisterende skole, et rolig bakteppe.
Det nye tilbygget vil bli utformet som en to etasjes paviljong som er forbundet via atriet mot vest via en innendørs glassgang for å kunne bibeholde prinsippet om ?ren skole?.
Det skal etableres løftebord i tilbygget for å ivareta universell utforming. Denne er plassert sentralt ved hovedinngang til tilbygget.
Det vil bli avholdt befaring 2.5.13 kl 10.00 ? 11.00 fremmøte Råholt Ungdomsskole.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør

Befaring, Bygg, Fører, Hovedinngang, Materialer, Tilbygg

Råholt, Akershus

Avsluttet: Torsdag 23. Mai 2013