Elektriker, Flislegger, Gulv, Riving, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1214 Siste år
359 Siste 3 mnd
132 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rørlegger arbeid, elektriker arbeid, snekker arbeid

Registrert Dato: Mandag 08. Mars 2010

Holder på å renovere et gammelt hus. I den forbindelse skal alt av gamle rør ut og nytt skal inn. Det er nye vannrør inn til husveggen - planen er å koble nytt anlegg på fra utsiden av huset.

Elektriker, Rørlegger og Snekker er involvert samtidig og jobben må koordineres.

Blending og fjerning av gammelt røropplegg. Ny stoppekran og tilkobling fra husvegg. Vann inn via yttergang til kjøkken, og inn i bad som ligger vegg i vegg.

Kjøkken: Ca. 2,5x3m Gammelt rives ned helt til tømmervegger, lektes opp og paneles med ferdigmalte huntonittplater. Gulv rives opp, jordkjeller fylles og det støpes såle som fundament. Oppvask kum, oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, vifte, kjøl/fryseskap, kjøkkeninnretning, varmekabler i gulv, avløp via bad. Lys i tak, under kjøkkenskap, stikkontakter osv.

Bad: Ca 3x3m I dag klart råbygg. Dør taes ut dør i tømmervegg mot kjøkken. VV tank, vaskemaskin/tørketrommel, toalett, boblebad, dusjhjørne, vask, avløp ut til tank, utvendig kran til hageslange. Spotter i tak, lys over speil, varmekabler i gulv, membran og flislegging gulv. Vegger med ferdigbehandlede huntonittplater for bad, tak.

Yttergang: Gammel yttergang rives, ny grunnmur/såle osv. til 2x3,5m yttergang, ferdigmalte huntonittplater på vegg og tak, lys i tak, stikkontakter, membran og varmekabler i gulv, flislegging av gulv.

El. anlegg: I dag er det gammelt sikringsanlegg som ikke er dimensjonert etter dagens standard. Planen er å erstatte dette med nytt etterhvert som rom pusses opp. Nå - nytt el.skap og komplette kurser til yttergang, kjøkken og bad. I tillegg koble på gammelt anlegg/ledningsnett.

Terasse/Overbygget inngang: Takoverbygget inngangsparti med platting ca .1,5x4m Tre lyspunkter totalt ute. En stikkontakt ute.

Planlagt start med snekkere 5. April - rørlegger og elektriker på banen etterhvert. Ønsker huset ferdig til 23. Juni.

Overnattingmulighet i huset dersom håndverkere kommer langveisfra og det er hensiktsmessig for å effektivisere jobben.

Anbud ønskes separat på Rørleggerarbeid, Elektrikerarbeid, Snekkerarbeid.