Rørlegger, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1233 Siste år
417 Siste 3 mnd
89 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rørlegger søkes - 100m2 tilbygg - 2xbad - 1xkjøkken - gulvvarme vann -

Registrert Dato: Tirsdag 28. April 2009

Rørlegger ønskes: Tilbygg med 2 nye bad og 1 kjøkken. I tillegg Av/På-kobling til offentlig vann og avløp samt legging av nytt vann/avløp for tomansbolig i grunn til tilbygget.

Bad (2 stk. nye):
Sentral, Servant, WC, Dusj, Vaskemaskin, Hovevdsluk, Hjelpesluk

Kjøkken (1 stk. nytt):
Vask, Oppvask

Av/på-kobling off. vannavløp:
Nytt avløp/vann leggs i kjellergulv på tilbygget og tar med seg bad og kjøkken fra det eksisterende huset (ikke del av tilbygget med de 2 nye bad og nytt kjøkken). Graving/grunnarbeider skal ikke inkluderes da egen entrepenør utfører dette arbeidet.

Vannbåren varme::
Huset har eksisterende IVT varmepumpe med høytemp krets (radiatorer). Denne skal i tillegg betjene ca. 100m2 ny lavtemp vannbåren gulvvarme i hele det nye tilbygget. Her blir det altså en høy (eksisterende) og en lav - temp krets (nytt tilbygg) på samme pumpe. Her må det shuntes ut en lav-temp krets fra varmepumpen. Wirsbo tegninger med plassering sentral samt antall kurser er ferdig prosjektert.

Diverse uspesifiserte tilleggsarbeide.

Tegningsmateriale - Plantegninger
Svært utførlig plantegninger, situasjonskart, beskrivelser etc. foreligger og oversendes interessenter for utarbeidelse av tilbud.

Tilbud - spesifisering
Ønsker komplett tilbud for arbeidet med spesifisering av arbeid + materialer på infrastruktur. Dvs rør i rør systemer, sentraler, vannbåren varme med sentraler og trådløse termostater. Tilbudet skal ikke inkludere dusjer, vasker, WC, servanter, oppvaskekummer, armaturer. Dette tas på et senere tidspunkt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere