Rørlegger, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2359 Siste år
831 Siste 3 mnd
253 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rørleggerarbeid til oppussing av bad.

Registrert Dato: Torsdag 10. Juni 2010

Har et bad 1,5*1,5 m der toalettet befinner seg i eget rom ved siden av på 1,2*0,8 m. Toalett går vegg i vegg med ubrukt del av gang 1,2*1,2 m og herfra går dør inn til bad. Vurderer å åpne opp vegg mellom toalett og legge inn gang som del av badet. Nye mål på gulv blir ev 2,7m*2m minus lite hjørne som er en del av kjøkken.
Avløpsrør fra 2. etg til 1. etg går skjult i vegg mellom toalett og bad og ønskes å flyttes eller dreies slik at den kommer i vegg når badet utvides.
Toalett ønskes å snus 90 grader eventuelt festes på vegg. Det står løst badekar i baderom og rør til dusj er skjult i vegg.
Varmtvannsbereder står i hjørne på på kjøkkeninredning som ligger vegg i vegg med bad og vurderes å flyttes til kjeller.

Gulv på bad er støpt, har fliser og varmekabler. Gulv på toalett er støpt. Gulvdel av gang må ev støpes i samme høyde som resten.
Takhøyde bad er 2.35m, ellers i leiligheten 2,46m. Bad har lite vindu.Det ble konstatert fukt i vegg mot yttervegg ved takst 2009 da det var sprekker i fuger og det er blitt dusjet på fliser over badekar. Rør er kanskje originale fra 1961 og bør kanskje byttes ut. Avløp står under vask. Trenger kanskje å flytte avløp dersom det settes inn dusjkabinett eller flyttes på badekar.
Rom under bad er bod tilhørende leilighet. Her går avløpsoil fra leiligheten og er lett å inspisere.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere