Rørlegger i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

373 Siste år
99 Siste 3 mnd
22 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rørleggerarbider i kjeller for to boenheter

Registrert Dato: Torsdag 20. September 2012

Anbud rørlegger

Vedlagt finnes plantegning for boenhetene i kjeller, planskisse som viser foreløpig innredning av bad, samt relevante bilder.

Nytt bad:
Det ønskes tilbud på rørleggerarbeider i forbindelse med etablering av to nye bad i kjeller på Rosenborg i Trondheim. Kjelleren er del av en firemannsbolig fra 1936 og tilhører boenhetene i første etasje. Kjelleren er i dag en råkjeller som skal omdisponeres til boareal. Dagens betonggulv og lettvegger blir revet før man starter oppbygging av baderommene, og resten av kjelleren.

Badene vil etableres i to separate leiligheter, med et fellesareal mellom boenhetene for plassering av varmtvannsberedere. Badenes størrelse er ca. 8 kvm. og det ønskes tilrettelagt for følgende:
- Toalett
- Dusj
- Servant
- Badekar
- Vaskemaskin

Det er ikke tatt stilling til innredning. I utgangspunktet ser vi for oss at vi står for innkjøp av inventar til badet, men det kan også være aktuellt at rørlegger leverer dette.

Vannbåren varme:
Vi ønsker å se på muligheten for å legge inn vannbåren varme for de to boenhetene. Hver kjellerenhet har et areal på ca. 55 m2. Vi ser for oss fem soner: bad (8 m2), hobbyrom (11 m2), gjesterom (14 m2), kjellerstue (13 m2) og gang / bod (8 m2). Løsningen vi har sett for oss er en varmesentral / combibreder med muligheten for å koble til varmepumpe eller annen varmekilde. Tråløst styringssystem.

Gammelt kloakkrør:
Fra kjeller går det i dag et soilrør for kloakk opp til leilighetene i første og andre etasje. Det ønskes en vurdering på om disse bør byttes ut i forbindelse med etablering av nytt bad og evt. En pris på dette.

Fremdrift:
På dette tidspunkt er det ikke tatt stilling til når arbeidene kan gjennomføres, men prosjektet vil bli igangsatt så snart som mulig. Det er gitt rammetillatelse til prosjektet og det skal søkes om igangsettelsestillatelse så snart vi har valgt rørlegger. Entreprenør for øvrige arbeider er på plass. Arbeidene vil påbegynnes så snart igangsettelsestillatelse er gitt.

Formaliteter:
Det forutsettes at rørlegger har de nødvendige godkjenninger.
Det er ønskelig at man ser på en løsning hvor tiltakshaver, i samarbeid med rørlegger, utfører de rørleggerarbeider som er forsvarlig og lovlig.

Løsningene skal være i tråd med gjeldene regler og normer.
Det er ønskelig å benytte byggeblankett fra Standard Norge for kontraktinngåelse.

Kontaktinfo:
I perioden frem til 25. 09. 2012 vil undertegnede kun være sporadisk tilgjengelig og det oppforders, i denne perioden, til å ta kontakt med vår nabo.

Vår nabo´s tlf nr står i adresse feltet.