Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Vann & avløp i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2484 Siste år
717 Siste 3 mnd
213 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Røros renseanlegg

Registrert Dato: Tirsdag 10. Mai 2011

På vegne av Røros kommune innbys det til åpen tilbud/ anbudskonkurranse i hht. reglene i ?Forskrift om Offentlige anskaffelser del II?, på komplett maskinteknisk og utførelse av byggearbeider på:
Røros renseanlegg, Stamhussletta, Røros.
> Entreprise M, for maskin v/Pavatec AS (egen utlysing) og
> Entreprise B, for Bygg. v/Byggkonsulent Håkon Stubberud AS
I samsvar med anbudsdokumentene og de opplysninger og forbehold som er anført i dokumentene, skal entreprenøren tilby seg å utføre de komplette arbeider og ytelser som er angitt.
Røros kommune har vedtatt å rehabilitere/tilføre et tilbygg for mottak av septikkslam og avfallsmottak for bobiler.
Tilbygget er på ca. 90 m²
Anlegget skal blandt annet inneholde 2 stk bassenger samt utvidelse av bassenghall og utlasting.
Da primærdelen av entreprisen ligger i nytt tilbygg blir det ikke arrangert felles tilbudsbefaring. Tilbyder som ønsker befaring kan avtale dette med driftsleder Arnfinn Vestengen på telefon 958 52 896.
To eksemplarer av prosjektdokumentet innleveres i utfylt stand sammen med forpliktende tilbudsbrev i lukket og merket forpakning.
Tilbud mottatt etter innleveringsfristens utløp blir forkastet om det ikke foreligger poststemplet kvittering, som viser at tilbudet er sendt senest hverdagen før innleveringsdagen.
Tilbudsåpningen vil være lukket, og det vil derfor ikke være anledning for tilbyderne å delta.
Tilbyder som får sitt tilbud antatt, blir tilskrevet med bestillingsbrev. Øvrige tilbydere blir informert skriftlig med begrunnelse. Om ikke annet er sagt, anses dette kontraktsmessig forpliktende og forberedende arbeider kan påbegynnes uten at underskrevet kontrakt foreligger.
Kontraktdokument blir utarbeidet etter NS 8405 2. BYGGBLANKETT 8405 A, 1. av oktober 2008 benyttes.
Tilbyder skal vedstå seg sitt tilbud i 90 - nitti dager fra tilbudsfristens utløp.
Tiltakshaver forbeholder seg rett til å anta hvilket som helst av tilbudene helt eller delvis, eller forkaste samtlige. Herunder gjelder også at tiltakshaver forbeholder seg retten til å ta direkte kontakt med tilbydere for eventuelle avklaringer uten at dette skal forstås som kontraktsforhandling.
Forøvrig vises det til anbudsdokumentene.