Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

R00793 REØS maskinentreprenørtjenester i Åmot kommune

Vedlikehold av veier og plasser i Rena leir og i tilhørende skyte- og øvingsfelt. Kan bli noen oppdrag som vedrører sprengning og knusing i fjelltak og mindre oppdrag vedr fjellrensk og skogrydding. Vintervedlikehold omfatter også brøyting i leir og noen veistrekker utenfor leir. Det er krav om beredskap i vintersesongen mht brøytemannskap og materiell.
Vintervedlikeholdet omfatter brøyting med bil og traktor, høvling av is, strøing med sand, tining av stikkrenner, samt beredskap for strøing og brøyting. i utgangspunktet vil 10 cm snødybde være gjeldende, men dette vil avtales i forkant av vintersesongen, eller endres ila sesongen.
høvling skal utføres på brøytet areal, det skal ned til vegdekkets høyeste områder.
Spesifikke krav til standard, tidspunkt for brøyting og snødybde vil bli avtalt i årlige oppstartsmøter for sesongen. Se for øvrig krav til utstyr i vedlagte prisskjema. Beredskapsperiode vil være 15. 10 til 15. 4. Tidspunkt for beredskap kan endres både til å bli lengre eller kortere periode. Avklares årlig i forkant av hver sesong. Pris for beredskap vil for beredskapsperioden justeres iht dette.
Arbeidene i sommerhalvåret består typisk i feiing/børsting, støvbinding, vanning, krattknusing, grøfterensk, vedlikehold av stikkrenner og kulverter, oppgrusing og høvling av veger med grusdekke, og oppsetting av brøytestikk.
Anbud id:
589239
  • Sted:
    Åmot
  • Registrert:
    Lørdag 8. Juni 2019