Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker, Solskjerming i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

RA Solskjerming

Kontrakten skal dekke Universitetets behov for solskjermingsarbeider av mindre omfang i forbindelse med drift og vedlikehold av UiOs bygninger. Bygninger med spesielle interiør og eksteriør (antikvariske forhold) og bygninger utenfor Oslo-området kan unntas fra avtalen.
Universitetet forbeholder seg retten til å holde solskjermingsarbeider for større ombygginger og renoveringer utenfor denne avtalen.
Rammeavtalen skal dekke Oppdragsgivers behov for service, vedlikehold og reparasjoner samt gruppe utskiftninger og ny installeringer på utvendig og innvendig bygningsmontert solskjermingssystemer av vinduer på en bygningsmasse som strekker seg over en tidsperiode fra 1760 til 2015. Dette omfatter manuelt drevne og fullautomatiserte anlegg, med alle enkeltkomponenter og tilhørende styresystemer.
Det vil også være behov for å bistå Oppdragsgiver med å kartlegge eksisterende systemer i forhold til tilstand og mulighet for reservedeler samt utarbeide serviceplaner. Behovet omfatter alle Oppdragsgivers bygninger.
Oppdragsgiver har til hensikt å inngå rammeavtale med en (1) leverandør.
Rammeavtalens varighet vil være på 2 år. Oppdragsgiver skal ha opsjon på forlengelse av rammeavtalen i ytterligere 1 + 1 år, til sammen maksimalt 4 år.
Anbud id:
745351
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Søndag 15. August 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud