Blikkenslager, Snekker, Taktekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1780 Siste år
665 Siste 3 mnd
199 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rahabilitering tak ca. 210 m2

Registrert Dato: Torsdag 15. April 2010

Hei!
Jeg trenger anbud på jobb i forbindelse med rehabilitering av tak. Har betongstein fra 1970. Må skifte tak, takrenner, nedløpsrenner, beslag rundt 2 piper, vindskibeslag, og må antagelig skifte takpapp og lekter. Montering av stigetrinn til pipene.

Har bedt om priser på materialer, som ikke er mottatt enda.
Tak valget står mellom Icopal Decra Classic (takplater) og Skarpnes Takstein enkelkrum ru, ubehandlet og Skarpnes takstein dobbelkrum ru.

Taket er på ca. 210 m2. Det er et saltak. På vestsiden er taket forlenget over biloppstillingsplass og bod. Taket går i ett på vestsiden. På østsiden er taket delt i 2, en del over hovedhus, og en del som er lavere og ligger over tilbygg.
Huset er et enetasjes enebolig. Taket går ned til ca. 1 m over bakken der det er forlenget over biloppstillingsplass og bod.
Takvinkel er 22,5 grader.

Er det mulig å få prisoverslag på jobb? Jeg regner med at arbeidsmengden blir forskjellig ettersom hvilken type tak som blir valgt. Så jeg vil gjerne ha pris på de 3 typene som er nevnt ovenfor.

Jeg kunne tenkt meg å få arbeidet utført i siste halvdel av mai eller første halvdel av juni. Er ikke det mulig så er september et alternativ.

Endring 15 april: tegning av taket med mål er vedlagt som pdf fil