Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Rammeavtale anleggsgartnertjeneste for Færder- og Tønsberg kommune

Det skal inngås avtale med 3 firmaer. Total oppdragsmengde/ verdi vil ligge på ca. 2 mill kr pr år, for tønsberg og Re kommune. For færder kommune er verdien anslått til 0, 5 mill kr. Pr. år. Dette kan variere noe i forhold til hvor mye som settes bort på vanlige entrepriser. Størrelsen på enkelt oppdrag vil variere mye men sjelden overstige 2 mill kr. Større oppdrag enn dette legges normalt ut som åpen anbudskonkurranse. Avtalen gjelder for følgende oppdrag/ område:
1) Utførsler av små og mellomstore oppdrag/ prosjekt med avregning etter timepris gitt i dette tilbudet. Herunde nevnes spesielt hastesaker.
2) Utførsel av små og mellomstore oppdrag/ prosjekt ved gjennomføring av mini konkurranse. Dvs at det lages et enkelt tilbudsgrunnlag som firmaene kommune har rammeavtale med, priser på vanlig måte.
Rammeavtalen gjelder for arbeid/ prosjekt som igangsettes etter det tidspunktet avtalen gjøres gjeldene. Prosjekt som er oppstartet, videreføres/ avsluttes uavhengig av den nye rammeavtalen.
Rammeavtalen kan også benyttes av andre virksomheter/ selskap i kommunen. Dette arbeidet har tidligere ikke vært av stort omfang, og det antas at det heller ikke blir omfattende i den neste avtaleperioden.
Anbud id:
618086
  • Sted:
    Tønsberg, Færder
  • Registrert:
    Onsdag 13. November 2019

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud