Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1006 Siste år
279 Siste 3 mnd
76 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale - ARK

Registrert Dato: Tirsdag 07. Februar 2012

Oslo kommune v/ Rådhusets forvaltningstjeneste, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av rådgivende arkitekttjenester for bygg og interiør (ARK).
Rådhusets forvaltningstjeneste er byggherre i Oslo rådhus, med ansvar for drift, vedlikehold og sikkerhet i bygningen. Forvaltningstjenesten er også praktisk ansvarlig for gjennomføring av alle representasjonsarrangementer, omvisninger og øvrig bruk av Rådhuset.
Oslo rådhus er et verdenskjent symbolbygg, og er et arkitekturmessig og bygningsmessig unikum. Da Rådhuset ble bygget tok arkitekter, ingeniører og håndverkere i bruk datidens aller mest moderne løsninger ? enkelte løsninger er utviklet spesielt for Oslo rådhus og er enestående den dag i dag. Dette gir Rådhusforvalteren et viktig ansvar for å balansere fornyelse med bevaring innenfor alle områder, og det stilles derfor strenge krav til rådgivere og konsulenter som benyttes. Det er viktig for Rådhusets forvaltningstjeneste å ivareta husets egenart, samtidig som vår tid krever rehabilitering og modernisering.