Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rammeavtale ARP i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rammeavtale ARP

Anskaffelsens formål og omfang
Konkurransen gjelder rammeavtale for levering av arkitekttjenester, konsulenttjenester innen bygg- og anleggsteknisk rådgivning samt byggeledelse, for deltakerkommunene Flå og Nes. Rammeavtalen omfatter tjenester i forbindelse med prosjektering- og forprosjektering, uavhengig kontroll samt oppfølging under utførelsesfasen. i tillegg til bistand til arealplanlegging for kommunene. Anskaffelsens verdi anslåes til over eØs-terskelverdi over 4 år. Volumet er et estimat og er ikke bindende.
Omfanget er avhengig av den til enhver tid vedtatte økonomiplanen for kommunen. i tillegg vil faktorer som valg av entrepriseform for de enkelte prosjektene, politisk godkjenning av kostnadsoverslag/utredning, kommunens satsingsområder og at alle nødvendige godkjenninger foreligger.
Anskaffelsen omfatter ikke allerede påbegynte oppdrag, med mindre annet bestemmes av #URL0# oppdrag med estimert verdi over kr. 300. 000, - eks. Mva. Forbeholder oppdragsgiver seg retten til å gå ut med en egen #URL1# nærmere informasjon viser vi til del 2, kravspesifikasjon.
Anbud id:
503033
  • Sted:
    Flå
  • Registrert:
    Mandag 8. Januar 2018