Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2221 Siste år
527 Siste 3 mnd
153 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale brannalarmanlegg stavkirker

Registrert Dato: Tirsdag 18. Januar 2011

Riksantikvaren er som direktoratet for kulturminneforvaltningen, Miljøverndepartementets rådgiver og utøvende faginstans for forvaltning av kulturminner og kulturmiljøer.
Direktoratet skal gi faglig bidrag til departementets arbeid med kulturminner. Riksantikvaren har ansvar for at den statlige kulturminnepolitikken blir gjennomført, og har i denne sammenheng et overordnet faglig ansvar for den regionale kulturminneforvaltningens arbeid med kulturminnevern.
Stavkirkene i Norge er sikret med tekniske og organisatoriske tiltak, og Riksantikvaren har ansvar for blant annet sikkerhetsplanlegging på konseptnivå, installasjon/finansiering av sikringsanlegg og løpende ekstern drift, vedlikehold og oppgradering av sikringsanlegg på vegne av Riksantikvaren og stavkirkeeiere.
Det vil i de kommende årene være behov for utskifting av brannalarmanlegg ved en rekke av stavkirkene, totalt inntil 24 av 28 stavkirker. Riksantikvaren innbyr derfor til til konkurranse med forhandlinger vedrørende rammeavtale på leveranse av brannalarmutstyr til stavkirkene i Norge.
Formålet med rammeavtalen er en avtale med en leverandør som omfatter leveranse av utstyr og leverandørens ytelser ifm planlegging, installasjon, idriftssetting og oppfølging/kontroller av anlegg.
Leverandøren bør være robust, strategisk lokalisert ift stavkirkene for å sikre nærhet til anleggene, ha god kapasitet og kunne vise til referanseprosjekt fra tilsvarende leveranser.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere