Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rammeavtale datasenter infrastruktur og relaterte produkter

Oppdragsgiver ønsker å inngå en rammeavtale med én forhandler og kompetansepartner som kan være totalleverandør, samt bistå med rådgivning på produktspekteret i rammeavtalen ved behov. Av hensyn til blant annet forutsigbarhet, stabilitet og enkel drift, skal utstyrsporteføljen være så homogen som mulig.
Oppdragsgiver har til enhver tid et mål om å ha et begrenset sett med produkter innenfor samme funksjonelle område og at teknologien benyttes på en standardisert måte. Det er derfor stort fokus på å bygge en enhetlig og standardisert infrastruktur. Det er samtidig et mål å ta i bruk ny funksjonalitet som er kostnadseffektiv og arbeidsbesvarende i drift, samt at infrastrukturen har god ytelse, skalerbarhet og utnyttelsesgrad.
Oppdragsgiver innehar god kompetanse på produktområder som inngår i forespørselen, men er allikevel avhengig av en leverandør som har tyngde inn mot produsenter og/eller underleverandører. Leverandøren må ha stor bredde i produktporteføljen og produkter fra ulike produsenter. Det er også viktig at leverandøren både har stor bredde- og spisskompetanse på de ulike produkter og produktområder som er relevante for forespørselen. Det er viktig at ny infrastuktur understøtter eksisterende kompetanse hos oppdragsgiver.
For nærmere beskrivelse av anskaffelsen, se kravspesifikasjonen under fanen "Krav" i Mercellportalen, samt bilag 1 til Kjøpsavtalen.
Anbud id:
736608
  • Sted:
    Ringerike
  • Registrert:
    Mandag 5. Juli 2021