Elektriker, Entreprenør, IT/Web og Support i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2984 Siste år
2303 Siste 3 mnd
156 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale datasenter infrastruktur og relaterte produkter

Registrert Dato: Mandag 17. Mai 2021

Oppdragsgiver ønsker å inngå en rammeavtale med én forhandler og kompetansepartner som kan være totalleverandør, samt bistå med rådgivning på produktspekteret i rammeavtalen ved behov. Av hensyn til blant annet forutsigbarhet, stabilitet og enkel drift, skal utstyrsporteføljen være så homogen som mulig.
Oppdragsgiver har til enhver tid et mål om å ha et begrenset sett med produkter innenfor samme funksjonelle område og at teknologien benyttes på en standardisert måte. Det er derfor stort fokus på å bygge en enhetlig og standardisert infrastruktur. Det er samtidig et mål å ta i bruk ny funksjonalitet som er kostnadseffektiv og arbeidsbesvarende i drift, samt at infrastrukturen har god ytelse, skalerbarhet og utnyttelsesgrad.
Oppdragsgiver innehar god kompetanse på produktområder som inngår i forespørselen, men er allikevel avhengig av en leverandør som har tyngde inn mot produsenter og/eller underleverandører. Leverandøren må ha stor bredde i produktporteføljen og produkter fra ulike produsenter. Det er også viktig at leverandøren både har stor bredde- og spisskompetanse på de ulike produkter og produktområder som er relevante for forespørselen. Det er viktig at ny infrastuktur understøtter eksisterende kompetanse hos oppdragsgiver.
For nærmere beskrivelse av anskaffelsen, se kravspesifikasjonen under fanen "Krav" i Mercellportalen, samt bilag 1 til  Kjøpsavtalen.


Referansenummer:  21/00666