Prosjektleder i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

211 Siste år
74 Siste 3 mnd
17 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale events og filmproduksjon

Registrert Dato: Fredag 09. Desember 2011

Gassnova har behov for å inngå en rammeavtale med et firma som kan hjelpe oss med å arrangere diverse konferanser, seminarer og andre større arrangementer. Vi søker en partner som har relevant og bred kompetanse, og som kan vise til erfaring med større arrangementer for aktører i olje- og gassbransjen. Det kreves erfaring fra oppdrag med å arrangere større åpninger i forbindelse med nye anlegg og lignende. Behovet vil være en proaktiv og profesjonell samarbeidspartner som kan bistå Gassnova med totalansvar for ulike arrangementer med tanke på prosjektledelse og planlegging/gjennomføring. Program og fasilitatoroppgaver i forbindelse med møter og lignende, samt kontrahering og oppfølging av samtlige underleveranser som er nødvendig. Videre vil Gassnova ha behov for bistand til å arrangere presseseminarer, workshops osv.
Det første avropet på rammeavtalen vil være den offisielle åpningen av CO2 Teknologisenter Mongstad (TCM), som er planlagt i begynnelsen av mai 2012. Vi ser for oss flere ulike arrangementer i forbindelse med markering av åpningen; åpningsseremoni og middag med representanter fra regjeringen samt flere sentrale internasjonale personer og selskaper, gjennomføring av større fagseminar- og konferanser mm. Teknologisenteret på Mongstad er verdens største anlegg for testing og utvikling av teknologier for CO2-fangst, og er en spydspiss i Norges omfattende satsing på CO2-håndtering. TCM skal være et viktig virkemiddel i arbeidet med forbedring av teknologi for CO2?fangst, hvor to internasjonalt ledende teknologileverandører nå starter uttesting av sin teknologi. Gassnova ønsker å benytte oppstarten og åpningen av teknologisenteret til å markedsføre verdens største og mest moderne testsenter for teknologier knyttet til CO2-fangst, både nasjonalt og internasjonalt.
Gassnova ønsker også en samarbeidspartner for utvikling av en film som visualiserer CO2-håndteringskjeden, med spesiell fokus på transport og lagring av CO2. Hele/deler av filmen skal kunne benyttes i ulike sammenhenger, blant annet konferanser og presentasjoner, åpningen av TCM osv.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anlegg, Arrangementer, Lagring, Prosjektledelse, Rammeavtale, Transport

Porsgrunn, Telemark

Avsluttet: Tirsdag 24. Januar 2012