Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Rammeavtale events og filmproduksjon

Gassnova har behov for å inngå en rammeavtale med et firma som kan hjelpe oss med å arrangere diverse konferanser, seminarer og andre større arrangementer. Vi søker en partner som har relevant og bred kompetanse, og som kan vise til erfaring med større arrangementer for aktører i olje- og gassbransjen. Det kreves erfaring fra oppdrag med å arrangere større åpninger i forbindelse med nye anlegg og lignende. Behovet vil være en proaktiv og profesjonell samarbeidspartner som kan bistå Gassnova med totalansvar for ulike arrangementer med tanke på prosjektledelse og planlegging/gjennomføring. Program og fasilitatoroppgaver i forbindelse med møter og lignende, samt kontrahering og oppfølging av samtlige underleveranser som er nødvendig. Videre vil Gassnova ha behov for bistand til å arrangere presseseminarer, workshops osv.
Det første avropet på rammeavtalen vil være den offisielle åpningen av CO2 Teknologisenter Mongstad (tcm), som er planlagt i begynnelsen av mai 2012. Vi ser for oss flere ulike arrangementer i forbindelse med markering av åpningen; åpningsseremoni og middag med representanter fra regjeringen samt flere sentrale internasjonale personer og selskaper, gjennomføring av større fagseminar- og konferanser mm. Teknologisenteret på Mongstad er verdens største anlegg for testing og utvikling av teknologier for CO2-fangst, og er en spydspiss i Norges omfattende satsing på CO2-håndtering. tcm skal være et viktig virkemiddel i arbeidet med forbedring av teknologi for CO2? Fangst, hvor to internasjonalt ledende teknologileverandører nå starter uttesting av sin teknologi. Gassnova ønsker å benytte oppstarten og åpningen av teknologisenteret til å markedsføre verdens største og mest moderne testsenter for teknologier knyttet til CO2-fangst, både nasjonalt og internasjonalt.
Gassnova ønsker også en samarbeidspartner for utvikling av en film som visualiserer CO2-håndteringskjeden, med spesiell fokus på transport og lagring av CO2. Hele/deler av filmen skal kunne benyttes i ulike sammenhenger, blant annet konferanser og presentasjoner, åpningen av tcm osv.
Anbud id:
176561
  • Sted:
    Porsgrunn
  • Registrert:
    Fredag 9. Desember 2011