Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1072 Siste år
346 Siste 3 mnd
85 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale - Faglig ressurssenter, Bygg fagene konstruksjonsteknikk og bygningsfysikk

Registrert Dato: Tirsdag 22. Januar 2013

Statsbygg, ved avdelingen Faglig ressurssenter, inviterer med dette til åpen anbudskonkurranse om rammeavtale for byggfaglige rådgivningstjenester.
Faglig ressurssenter er en avdeling i Statsbygg som består av flere ulike fagenheter som yter faglig rådgivning i Statsbyggs bygge- og forvaltningsprosjekter. Seksjon Bygg (FB) har i perioder stor arbeidsmengde og har derfor behov for å hente inn kapasitet utenfra. For å styrke kapasiteten og skaffe spesialkompetanse ønsker vi å inngå rammeavtale innenfor fagfeltene bygningsfysikk og konstruksjonsteknikk.
Rådgiverne vil bli engasjert for å utføre oppgaver som vanligvis utføres av ansatte i seksjon Bygg (FB). Eksempler på aktuelle arbeidsoppgaver er:
? Deltakelse i utarbeidelse av byggeprogram ved bruk av dRofus
? Utarbeidelse av tilbudsgrunnlag for engasjering av rådgivere og entreprenører, samt gjennomføring av tilbudsevaluering ved anskaffelser
? Bistå prosjektledelsen i byggfaglige spørsmål
? Gjennomgang og kvalitetskontroll av prosjektert materiale samt oppfølging og kontroll av kontraherte entreprenører
? Assistere prosjektledelsen i byggefasen ved å kontrollere på byggeplass at Statsbyggs krav følges.
Det inngår ikke prosjektering i avtalen.
Arbeidsspråket er norsk. Statsbyggs interne maler og prosedyrer skal følges.
Det er vanskelig å anslå omfanget av oppdrag som vil bli bestilt under rammeavtalen, da dette bl.a. beror på fremtidige bevilgninger og fremtidig bemanningssituasjon. Hensikten med rammeavtalene er å kunne ta ?toppbelastninger? i seksjonen og til enhver tid å kunne yte tilfredsstillende bistand til virksomhetsområdene i Statsbygg.
Samlet kan behovet årlig ligge i størrelsesorden 0,2-1,0 årsverk.
Når et behov oppstår vil Statsbygg rette forespørsel om bistand iht. avtalen. Tilbyder forventes å kunne stille med en av de tilbudte rådgiverne innen ca. 5 dager etter hver forespørsel. Det legges til grunn at det er de tilbudte personene som skal stilles til rådighet.
Rammeavtalen inngås for en periode på ett (1) år, med rett for Statsbygg til å forlenge avtalene med inntil tre år (ett+ett+ett år).

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere