Arkitekt, Brønnboring, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1089 Siste år
336 Siste 3 mnd
104 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale - Fjellkontrolboringer i Region øst

Registrert Dato: Torsdag 25. August 2011

Oppdragsgiver ønsker tilbud på fjellkontrollboring i Region øst. Hensikten med fjellkontrollboring er å kartlegge grunnforholdene. Boring skal avsluttes mot fjell. Der hvor borpunkt ligger i umiddelbar nærhet av fjell i dagen, skal det ikke bores.
Rammeavtalen er delt i to: Del 1: fjellkontrollboring inntil 12 meters dybde (primærboringer ? ca. 80 % av oppdragets totale verdi). Del 2: fjellkontrollboringer på 12 meters dybde eller mer (sekundærboringer ? ca. 20 % av oppdragets totale verdi).
Oppdragsgiver ønsker å inngå rammeavtale med inntil tre leverandører innenfor hvert delområde, dvs. inntil 6 leverandører. Rammeavtalen vil ha en varighet på 1 år med opsjon for oppdragsgiver på 1+1+1 års forlengelse.
Per dags dato er det vanskelig å forutse vårt behov for fjellkontrollboringer innenfor rammeavtalens periode, men vi antar at det vil dreie seg om kostnader på ca. 4-6 millioner kroner per år i kontraktsperioden.
Ca 80 % av oppdragets totale verdi
Ca 20 % av oppdragets totale verdi
Per dags dato er det vanskelig å forutse vårt behov for fjellkontrollboringer innenfor rammeavtalens periode. Et grovt overslag viser at oppdragsgiver i 2011 (januar-juni) har utført fjellkontrollboringer for omlag 3,5 millioner kroner. Til sammen i 2011 vil kostnaden anslagsvis ligge på 4-6 millioner kroner. Et ikke-forpliktende anslag over framtidig omfang vil være at det dreier seg om kostnader i tilsvarende størrelsesorden per år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Brønnboring, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder

Boring, Leverandører, Overslag, Rammeavtale

Ryfoss, Oppland

Avsluttet: Fredag 11. November 2011