Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Rammeavtale for årlig vedlikehold av lekeplasser

Randaberg kommune har per i dag 91 lekeplasser, hvorav 6 av disse tilhører barnehager og 4 av disse tilhører skoler. Lekeplassene ligger innenfor et område på ca. 4x3 km. En av barnehagene ligger utenfor dette området.
Lekeplassene har en årlig kontroll. Denne kontrakten gjelder en rammeavtale for vedlikehold basert på rapportene etter denne kontrollen, samt feil og mangler som blir oppdaget ellers. Med vedlikehold menes reparasjon eller utskiftning av slitte eller defekte lekeapparater eller deler/komponenter i disse (herunder også levering av nye lekeapparater), vedlikehold av fallunderlag i sikkerhetssonen og vedlikehold av underlag på hele lekeplassen. Videre omfatter anskaffelsen demontering av eksisterende lekeplassutstyr, og bortkjøring og levering av rene gravemasser på godkjent mottak. på den enkelte lekeplass kan det i tillegg være aktuelt med terrengmessige justeringer/tilpasninger ved oppgradering.
Etter utført vedlikehold skal det enkelte apparatet og underlagene være i fullverdig godkjent stand etter gjeldende regelverk.
Anbud id:
486986
  • Sted:
    Randaberg
  • Registrert:
    Lørdag 16. September 2017

Lignende oppdrag i Rogaland

1 anbud