Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rammeavtale for anskaffelsesfaglig bistand i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale for anskaffelsesfaglig bistand

Omsorgsbygg Oslo kf en av de største aktørene på eiendomsmarkedet i Oslo-området. Dette medfører at foretaket har stort volum på anskaffelser både innenfor nybygg, drift og vedlikehold, samt tilhørende konsulenttjenester.
Anskaffelsene gjennomføres av Juridisk og anskaffelsesfaglig avdeling, hvor foretakets overordnede anskaffelseskompetanse er plassert. Avdelingen består av ni jurister, og sju av stillingshjemlene er dedikert til anskaffelser.
på grunn av perioder med stor pågang av anskaffelser ønsker oppdragsgiver å inngå en rammeavtale for kjøp av anskaffelsesfaglig bistand, som benyttes av Juridisk og anskaffelsesfaglig avdeling etter behov.
Arbeidsoppgavene vil i all hovedsak bestå av å kvalitetssikre og gjennomføre anskaffelser for foretaket. Se vedlegg 2 for nærmere beskrivelse av oppdraget.
Det gjøres oppmerksom på at all juridisk rådgivning og alle advokattjenester vedrørende tvister er forbeholdt kommuneadvokaten i Oslo, og at byrådsavdelingen for finans ved Utviklings- og kompetanseetaten yter bistand ved tvister for kofa.
Anbud id:
480190
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Lørdag 5. August 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud