Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

983 Siste år
245 Siste 3 mnd
61 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for arkitekttjenester og prosjekteringsytelser m.m. i små byggeprosjekter

Registrert Dato: Fredag 21. Desember 2012

Oppdraget er parallelle rammeavtaler for arkitekttjenester og prosjekteringsytelser med prosjekteringsgruppeledelse og tilgrensende oppgaver i små byggeprosjekter i Undervisningsbygg og skal forankres i minimum syv og maksimum ti parallelle rammeavtaler. Rammeavtalene vil ha en varighet på 2 år med mulighet for forlengelse i ytterligere 1 år + 1 år på de opprinnelige kontraktsvilkår. Oppdraget er områdemessig begrenset til de oppdrag Undervisningsbygg påtar seg, som hovedsakelig vil være Oslo-området. Oppstart for rammeavtalen vil være mars 2013.
Parallelt med denne konkurransen er det kunngjort ytterligere to konkurranser for henholdsvis parallelle rammeavtaler for arkitekttjenester, interiørarkitekttjenester, prosjekteringsgruppeledelse og tilgrensende oppgaver i store byggeprosjekter i Undervisningsbygg og parallelle rammeavtaler for prosjekteringsytelser fra rådgivende ingeniører, prosjekteringsgruppeledelse og tilgrensende oppgaver i store byggeprosjekter i Undervisningsbygg.
Deltakelse i flere av konkurransene kan ha betydning for oppdragsgivers vurdering av blant annet kapasitet under kvalifikasjonskravene. Vi gjør oppmerksom på at det er enkelte forskjeller i konkurransegrunnlaget for de ulike konkurransene. Dersom leverandører velger å gi tilbud i mer enn en av konkurransene må leverandøren påse at det enkelte tilbud er komplett med all etterspurt dokumentasjon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere