Elektriker, Entreprenør, Mekaniske verksteder, Snekker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1265 Siste år
323 Siste 3 mnd
88 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for automatiserings - og SD- anlegg

Registrert Dato: Torsdag 18. April 2013

a. Avtalen gjelder
Avtalen gjelder serviceavtale, tjeneste- og varekjøp vedrørende automatiserings og SD-anlegg for bygg tilhørende oppdragsgiver eller som benyttes av oppdragsgiver.
Avtalen omfatter følgende områder:
1. Eksisterende bygninger, leveranser av tjenester og materiale på avtaleområde og enheter på eksisterende avtale
Tjenesteområdet er
- Service
- Mindre ombygninger
- Reparasjon
- Support/overvåkning
- Materialer
2. Implementering av eksisterende anlegg mot Kalnes inkl. pris på kommunikasjonsutstyr:
- Moss (11 systemer, 275 I/O + rehabiliterte)
- Halden (6000 I/O inkl. romstyring) (relativt nytt)
- DPS Indre Østfold (7 systemer, 175 I/O)
- Andre småanlegg fra forrige avtale (ca. 20 systemer, 380 I/O)
3. Opsjon på utarbeidelse av og implementering av systembilder inn på server på Kalnes og produksjon av bilder med samme layout som systembilder for Kalnes for systemer i punkt 2. Prisene skal omfatte leveranse av materiell og montasje av dette.
4. Opsjon på oppgradering av fire aggregater i Halden med gammel Satchwell automatikk. Prisen skal omfatte leveranse av materiell og montasje av dette. Videre programmering og etablering av nye bilder på server. Merk endringer oppsatt i punkt C.
5. Øvrige driftstilpasninger
- Ombygninger
- Tilpasningsarbeid
- Omprogrammering
- Mindre utstyrsendringer
Arbeidet gjelder for alle bygninger omfattet av denne avtalen, inkluderte det nye sykehuset ved Kalnes etter driftsoppstart. For leveranse til det nye sykehuset forventes det stort sett å dreie som omprogrammeringer av anlegg for å tilpasse seg optimal drift av anleggene på nytt Østfoldsykehus Kalnes. Arbeidet her vil utføres etter avtale med oppdragsgivers oppgitte priser for materiell og timer.
Som en del av ombygningsarbeidet ønskes en opsjon på ombygning ved Moss, prosjekt F4 ved Moss nord underetasje. Årsaken til opsjon her at vi er usikker på om vi klarer å få satt dette i bestilling på eksisterende avtale før den utgår 30/4-2013. Detaljer rundt dette foreligger ved et senere tidspunkt. Leverandør skal utarbeide eget tilbud til dette anbudet basert på time og materialpriser oppgitt i tilbudet.
6. Reparasjoner ved det nye sykehuset (på Kalnes) som kommer utenom garanti og etter planlagt driftsoppstart. Arbeidet her vil utføres etter avtale med oppdragsgiver oppgitte priser for materiell og timer i tilbudet.
Avtalen omfatter ikke:
- Leveranse, montasje og service (opsjon) knyttet til det nye Sykehuset ved Kalnes, dette er del av egen avtale mellom leverandør og Prosjekt Nytt Østfoldsykehus.
- Større ombygninger og nye bygg inkl. service og andre driftsrelaterte tjenester ved disse som ikke er medtatt i denne avtalen, vil bli utlyst i egne anbud
b. Opsjon
Opsjoner innbærer ingen kjøpeplikt for oppdraggiver. Et ev. behov for de oppsatte opsjoner forventes å være i løpet av avtalens varighet inklusive avtaleforlengelse. Oppdragsgiver vil avrope disse i god tid før arbeidet ønskes utført.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere