Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Entreprenør, Glassarbeider, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Snekker, Taktekker i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Rammeavtale for byggmestertjenester

Stange kommune og Stange kommunale boligforetak inviterer med dette til konkurranse om rammeavtale for kjøp av byggmestertjenester.
Oppdragsgiver har til hensikt å inngå 3 parallelle rammeavtaler på håndverkstjenester innen fagområdet Byggmestertjenester, forutsatt at det er et tilstrekkelig antall egnede leverandører og tilbud. Punkt 4 i vedlegg a Kontrakt opplyser om fordeling av jobber mellom leverandørene.
Rammeavtalene skal omfatte arbeider som rehabilitering/ ombygging, nybygg og vedlikeholdsarbeider på kommunens eiendommer– både innvendig og utvendig.
Anskaffelsen er i hovedsak en tjenesteanskaffelse. Det vil imidlertid også følge med leveranse av noe materiell, da det i mange tilfeller vil være hensiktsmessig at leverandøren har med seg det materiellet som er nødvendig knyttet til utførelsen av det aktuelle oppdraget.
Anskaffelsenes estimerte verdi over avtaleperioden: Kr. 9 000 000 eks. Mva.
Oppdragsgiver forplikter seg ikke til noe bestemt volum, da endringer i behov, budsjett og rutiner kan påvirke totalvolumet.
Det inngås en rammeavtale på to år. Oppdragsgiver har en ensidig rett til å forlenge avtalen med 1 + 1 år. Dersom det ikke vurderes å utløse opsjon, skal det gis skriftlig melding om dette innen 3 måneder før avtaleperiodens utløp.
Anbud id:
470189
  • Sted:
    Stange
  • Registrert:
    Tirsdag 6. Juni 2017

Lignende oppdrag i Innlandet

3 anbud