Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Eiendomsmegler i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale for eiendomsmeglingstjenester

Eiendoms- og byfornyelsesetaten (eby) har som oppdrag å kjøpe og avhende fast eiendom. Eiendommene som selges, skal selges til en uavhengig fastsatt takst eller til høystbydende i en åpen budrunde. Eiendommene som legges ut i markedet, selges normalt gjennom eiendomsmeglere. eby har på denne bakgrunn behov for å knytte til seg leverandører av meglertjenester gjennom rammeavtale.
Rammeavtalen gjelder følgende meglertjenester: Kategori 1: næringsmegling, Kategori 2: Boligmegling, Kategori 3: Megling i forbindelse med salg av fritidseiendom, Kategori 4: rådgivningstjenester i forbindelse med både kjøp og salg av eiendom, Kategori 5: Oppgjørsoppdrag og Kategori 6: Markedssøk.
Oppdragsgiver har til hensikt å inngå parallelle rammeavtaler med 3 leverandører innen kategori 1 til 5, forutsatt at det er 3 egnede leverandører og tilbud, og 1-2 leverandører innen kategori 6.
Det vil bli avholdt tilbudskonferanse/ informasjonsmøte om rammeavtalen onsdag 13. Februar, klokken 10. 00? 12. 00. Se konkurransegrunnlag med vedlegg for utfyllende informasjon.
Se konkurransegrunnlag med vedlegg
Se konkurransegrunnlag med vedlegg
Se konkurransegrunnlag med vedlegg
Se konkurransegrunnlag med vedlegg
Se konkurransegrunnlag med vedlegg
Se konkurransegrunnlag med vedlegg
Se konkurransegrunlag med vedlegg.
Anbud id:
233931
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Tirsdag 29. Januar 2013