Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale for forskningsprogramvare

Helseforetakene i Helse sør-Øst benytter seg i dag av diverse applikasjoner for å understøtte regionens forskningsaktiviteter. Dette omfatter eksempelvis modellerings- og analyseverktøy, grafiske fremstillingsverktøy og verktøy for søk i publikasjonsdatabaser og referansehåndtering i vitenskapelige artikler. Disse verktøyene inngår i en portefølje av forskningsprogramvare.
Oppdragsgiver ønsker nå å få på plass en eller flere rammeavtaler med 1-3 aktører som dekker porteføljen. Det dreier seg i første omgang om rundt 15 applikasjoner som kjører på brukernes arbeidsflate/klienter. i tillegg planlegges opsjoner på 5-10 andre applikasjoner. Omfang i antall brukere spenner fra noen få til noen hundre samtidige brukere avhengig av applikasjon.
For applikasjoner hvor det allerede eksisterer avtaler vil det bli vurdert hvorvidt og hvordan disse blir erstattet av ny avtale.
Det vil bli avholdt et felles møte med interesserte leverandører, hvor oppdragsgiver vil gi en kort presentasjon av den planlagte anskaffelsen og hvor det vil åpnes for generelle spørsmål. Tidspunkt for dette møtet er 15. Mars 2017, kl 12. på grunn av mulig begrensning mht plass, avhengig av hvor mange som melder interesse, må vi begrense antall deltakere pr leverandør til 2.
Etter fellesmøtet vil det bli anledning for interesserte leverandører til å delta i 1-1 møter hvor man kan gå mer i dybden. Disse møtene vil fortrinnsvis bli avholdt fredag 17. Mars 2017 etter avtale. Det kan også bli aktuelt å avholde møter den påfølgende uken.
Tentativ agenda for 1-1 møtene er:
1. Oppdragsgiver ønsker innspill på hvordan support kan håndteres for en portefølje av programvare vs. Enkeltapplikasjoner. Leverandørene bes komme med sine innspill i møtet.
2. Oppdragsgiver vil presentere 1-2 prismodeller knyttet til kjøp/leie av programvare og vedlikehold. Leverandørene bes komme med innspill i møtet.
3. Oppdragsgiver vil be om innspill på hensiktsmessig oppdeling av vår programvareportefølje, se vedlagt foreløpig liste over ønskede programmer (denne listen kan bli justert før konkurransen kunngjøres). Kan hele porteføljen leveres, eller bør det deles opp i flere områder? Leverandørene bes komme med sine innspill i møtet.
4. Oppdragsgiver vil be om innspill på hvordan applikasjoner som brukes både i forskning og administrasjon/klinikk skal håndteres (akademiske/rabatterte vs. Ordinære lisenser). Oppdragsgiver har helseforetak der brukere av de aktuelle forskerapplikasjonene kan inneha rene forskerstillinger, en blanding av forsker- og klinikerstilling, og rene klinikerstillinger.
Det tas forbehold om at det kan komme til flere temaer før fellesmøtet. Disse vil i tilfellet bli publisert via Mercell.
både fellesmøtene og 1-1 møtene vil bli avholdt i Sykehuspartners lokaler i Hoffsveien 1D på Skøyen.
Interesserte leverandører bes ta kontakt via standard kommunikasjon i Mercell. påmeldingsfrist er 9. Mars 2017 kl 12. Vennligst oppgi navn, kontaktinformasjon og rolle på deltakere, og gi samtidig beskjed om dere er interesse i et 1-1 møte.
Anbud id:
453894
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Lørdag 25. Februar 2017

Lignende oppdrag i Oslo

1 anbud
  • Flytte webside
    Ønsker hjelp til å flytte webside, har filene på Dropbox. De skal installeres på fastname web hotell
    • Oslo
    • Tirsdag 2. April 2024
    • IT/Web og Support