Arkitekt, Prosjektleder i Sogn og fjordane

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1100 Siste år
922 Siste 3 mnd
63 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for geoteknikk

Registrert Dato: Fredag 01. November 2019

Formålet med anskaffinga
Gloppen kommune ønskjer å inngå rammeavtale med ett eller to firma for geotoekniske undersøkingar og geoteknisk rådgjeving. Rammeavtalen skal ha varighet på fire år med opsjon på forlenging i ytligare fire år (4+2+2).
Oppdragets omfang
Kommunen har i hovudsak behov for bistand til ulike skredfarevurderingar i samband med utarbeiding av kommuneplan og kommunale reguleringsplaner, men rammeavtalen omfattar alle plan- og prosjekteringsfasar kor det er nødvendig med geoteknisk undersøking og geologisk rådgjeving. Rammeavtalen skal og omfatte skredfagleg bistand ved akutte hendingar.
Store områder i kommunen er innanfor aktsemdsområde for jord og flaumskred og snøskred og steinsprang. Rammeavtalen skal omfatte naudsynte vurderingar av fare for skred i aktuelle plan- og prosjekteringsarbeid.
Store områder i kommunen er under marin grense og til dels med marine avsetningar. Rammeavtalen skal omfatte naudsynte vurderingar av fare for områdeskred av kvikkleire i aktuelle plan- og prosjekteringsfasar.
Rammeavtalen skal dekke komplett prosess av farevurdering inkludert grunnboring, laboratoriearbeid og geotekniske vurderinger.
Omfanget og detaljeringsnivået til dei ulike utredningane / vurderingane skal tilpassast kvart enkelt oppdrag i samarbeid med Gloppen kommune i forkant av oppdraget. Rammeavtalen skal dekke naudsynt intern kontroll og kvalitetssikring.


Referansenummer:  19/1390

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift