Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3599 Siste år
2667 Siste 3 mnd
162 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for gravetjenester knyttet til arkeologiske registreringer

Registrert Dato: Onsdag 13. April 2011

Oslo kommune v/Byantikvaren arrangerer en åpen anbudskonkurranse for anskaffelsen av ulike tjenester i forbindelse med arkeologisk registrering.
Byantikvaren ivaretar de antikvariske interessene i Oslo og har en viktig rolle som rådgiver, premissleverandør og pådriver i saker som behandles etter Plan- og bygningsloven. Byantikvaren gjennomfører arkeologiske registreringer i Oslo i medhold av Lov om kulturminner 9. juni 1978 nr. 50 § 9 ? undersøkelsesplikten. Kostnadene ved slike registreringer dekkes av tiltakshaver, jf kulturminnelovens § 10.
Byantikvaren (BYA) ønsker at ulike tiltakshavere skal kunne kjøpe nødvendige gravetjenester i forbindelse med arkeologiske registreringer. Registrering utføres som oftest i forbindelse med at et område reguleres. I henhold til kulturminneloven skal arkeologiske undersøkelser og eventuelt registrering som hovedregel være utført før saken vedtas. Registrering kan imidlertid også utføres i forbindelse med byggetiltak der eksisterende regulering er fra før kulturminnelovens ikrafttreden, dersom gjeldende reguleringsplan ikke hjemler tiltaket som planlegges, eller dersom det i reguleringsplanen er lagt inn betingelse om utsatt registrering.