Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale for grunnarbeider til ladestasjoner

Det vil bli inngått rammeavtale med to leverandører forutsatt at det er tilstrekkelig med egnede tilbud og leverandører. Rammeavtalen gjelder generalentrepriser for utførelse av grave- og grunnarbeider for etablering av el-ladepunkter for en periode på 2 år med opsjon på 1+1 år.
Rammeavtalens verdi er estimert til 50 millioner eks mva. Over 4 år. Verdien er kun et estimat og innebærer ingen bindende oppdragsmengde da fremtidig behov for antall ladeplasser er usikkert. Oppdragsgivers behov for å benytte rammeavtalen er avhengig av de administrative og politiske vedtak som blir fattet til enhver tid og vil derfor variere.
Det er planlagt etablering av ca. 250 ladeplasser i 2019, og det er forventet at entreprenør har kapasitet til dette. Antall ladeplasser i løpet av de to første år av rammeavtalen er estimert til mellom 1 200 - 1 500. En lokasjon har normalt rundt 10 - 14 ladeplasser. Et avrop vil bestå av flere lokasjoner.
Plassering av ladestolpe og elektrisk tilkobling av ladeplass utføres av annen leverandør. Det må påregnes koordinering opp mot leverandør av ladeplasser. Se vedlegg 12 for nærmere beskrivelse
Anbud id:
596145
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 12. Juli 2019

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud