Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maler, Snekker i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale for håndverksarbeider; maler og byggtapetser

Statsbygg, region øst og Oslo politidistrikt inviterer med dette til åpen anbudskonkurranse om rammeavtale for kjøp av håndverksarbeider i forbindelse med maler- og byggtapetserarbeider ved eiendommer i Oslo.
Hensikten med å inngå rammeavtalene for kjøp av håndverkstjenester er å knytte til oss tilstrekkelig kapasitet til å foreta vedlikehold med god kvalitet på arbeidene til konkurransedyktig pris.
Rammeavtalen for håndverksarbeider, fag: bygningsmessige arbeider skal inngås for en periode på 1 år, med ensidig rett for oppdragsgiver til å forlenge avtalen med ytterligere 1 år + 1 år 1 år.
Det er vedlagt egen oversikt over angitte eiendommer som omfattes av avtalen.
Statsbygg og Politiet tar imidlertid forbehold om fradrag og tilføyelser på listen ved oppståtte behov.
Som det fremgår av konkurransegrunnlaget har omfanget av arbeidene innenfor vedlikehold på eiendommene vært relativt stabil de siste årene. Det er imidlertid vanskelig å si noe om omfanget kommende år.
Oppdragsgivers forpliktelser i avtalen må derfor knyttes opp til en nærmere definert andel av det som faktisk blir gjennomført.
i avtaleperioden forplikter oppdragsgiver seg til å gjøre bestillinger mot respektive avtale for beløp tilsvarende minimum 60 % av oppdragsgivers respektive vedlikehold innenfor det aktuelle fagområdet på disse eiendommene.
Enkeltstående arbeidsoppdrag utover nok 500 000, - eks mva vil kunne bli kunngjort iht. Det offentlige anskaffelsesreglement
Anbud id:
176411
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 8. Desember 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud