Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

570 Siste år
125 Siste 3 mnd
34 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale for innkjøp av konsulenttjenester til Energi for Utvikling

Registrert Dato: Torsdag 06. Desember 2012

Norad ønsker å inngå rammeavtale med tre hovedleverandører for konsulenttjenester innenfor fagfeltet energi. Oppdragene vil omfatte
? Forstudier og vurderinger av forslag til programmer og prosjekter
? Gjennomganger av pågående og avsluttede aktiviteter
? Vurderinger og faglige utredninger av begrenset omfang og med tematisk relevans for bistandsforvaltningen innenfor de aktuelle områdene A-G nedenfor.
Det vil også være aktuelt å benytte leverandører som faglig diskusjonspartner. Oppdragene vil kunne omfatte både skrivebordsvurderinger og feltarbeid. Norad er avhengig av fleksible og tilgjengelige konsulenter. Norads leverandører bør være i stand til å stille med kompetente konsulenter på kort varsel. Med sikte på ovenfor nevnte type oppdrag, skal tilbyderne kunne presentere kompetanse samt nasjonal og internasjonal erfaringsbakgrunn innen følgende tematiske områder:
A. Energipolitikk og forvaltning av energisektoren
B. Institusjonsutvikling og kompetanseoverføring, inkl vurdering av økonomistyringssystemer og styresettstrukturer (governance) i energiinstitusjoner
C. Finansiering av energiinfrastruktur inkl. CDM, garantiordninger
D. Feasibility- og miljøkonsekvensanalyser knyttet til energiinfrastruktur (damanlegg, anlegg for produksjon, transmisjon og distribusjon)
E. Energiplanlegging, inkludert kraftsystemplanlegging og kraftmarkedsanalyser
F. Landsbygdelektrifisering, ved nettutvidelse og off grid løsninger (isolerte systemer)
G. Energiteknologier, inkludert nye fornybare
Tilbydere som ikke dekker alle temaer må benytte underleverandører for å dekke samtlige av de opplistede tematiske områdene. Norad vil inngå rammeavtaler med én ansvarlig leverandør. Tilbydere bør kunne presentere et internasjonalt nettverk av egne eller eksterne konsulenter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere